Noi Argint 925 Simplu Moda Pearl Stud Cercei Pentru Femeile Rafinate Petrecere De Nunta Bijuterii Accesorii

Produs nou

1 Produse

In stoc

4.04lei

-82%

22.53lei

Distribuiti

Informatii

❤ 【De Material】 placat cu Aur 14K, cu durata de retenție de culoare

Produsele de Culoare va ține 1~2 ani.

De Asigurare a calității, bun, prietenos cu pielea, convenabil și confortabil de purtat, nu dăunătoare pentru sănătatea ta.

❤ 【Pentru Cadou】1 buc 14kearings farmec și cadou, care este un cadou ideal.

❤ 【Servi】 Pentru a asigura deplina satisfactie, orice intrebari despre produse, doar nu ezitați să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta.

Transport

1、Element va fi expediate în termen de 2 zi lucrătoare după primirea de plată integrală. 2、adresa de Livrare trebuie să fie confirmat. 3、Element de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.Acest lucru este în afara controlului nostru.Dacă nu ați primit elementul dvs., vă rugăm să ne contactați.Vom urmări și a vă ajuta să rezolve problema.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Contactati-ne

1、Dacă ați găsit orice întrebări, nu ezitați să ne contactați și vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la întrebarea dumneavoastră în termen de 24 de ore. 2、Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv cu stele complete pentru noi. 3、vă Rugăm să înțelegeți că ne sunt închise în weekend sau de sărbători, astfel încât ar putea fi mică întârziere în timpul de sfârșit de săptămână sau de sărbători, vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde tuturor mesajelor în următoarea zi lucrătoare.

Politica de returnare

Noi vă va solicita să trimită fotografii de produs a primit, împreună cu ambalajul său (arată eticheta de pe ambalaj).Vă rugăm să ne știu motivul.Acest lucru este noastre de POS, pentru noi, pentru a fi sigur și pentru scopuri de înregistrare.Vom fi dornici să le rezolve într-un mod care cumpărătorul preferă.

Feedback-ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să luați câteva minute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv cu stele complete pentru noi. 2. Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Etichete: scurt știfturi, maro lanturi cercei, perla pulover, aur earlings 14k, stud cercei cruce, iepurasul cercel, mengjiqiao cercei cireșe, de sex feminin din oțel inoxidabil cercei pentru femei, centura ghemuit, 925 de bijuterii de argint.

Fisa tehnica

Cercel Tip Cercei Stud
Gen Femei
Stil TRENDY
Principala Piatră De Zircon
Fine sau de Moda Bine
nunta cercei fata cercei
Articol Greutate 0.15
Partea Piatra Nici unul
cercei pentru femei 2021 Cristale
Metale De Tip Aur de 14K Umplut
Numărul De Model EH-06
Forma\model neregulate
cercei stud pentru femei Cercei moda bijuterii 2021
Origine NC(de Origine)
Real bijuterii din aur de 18k Cristal Cercei
Ocazie petrecere
Lant Cercei Cercei Stud Pentru Fete
Cercei 2021 Trend Cercei pentru Femei
Femei bijuterii Cercei De Aur
Cercei Stud Cercei Stud

Recenzii

Scrie o recenzie

Noi Argint 925 Simplu Moda Pearl Stud Cercei Pentru Femeile Rafinate Petrecere De Nunta Bijuterii Accesorii

Noi Argint 925 Simplu Moda Pearl Stud Cercei Pentru Femeile Rafinate Petrecere De Nunta Bijuterii Accesorii

Produse similare: