2021 de Pernă Decorative Roz Scrisoarea Imprimate Acoperă Pernă 45*45 fata de Perna Perne din Poliester cuscini decorativi

Produs nou

1 Produse

In stoc

10.03lei

-28%

13.95lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

Mare cadou pentru cupluri, prieteni, familii, etc

Adauga atmosfera la casa ta

Fermoar invizibil pe partea de jos a capacului perna

Material rezistent, poliester da un sentiment de natura și gratuit

Decorul Ideal pentru magazin de carte, mașină de cafea, magazin, birou, acasă, etc

Dimensiune: 45 x 45cm

Material : Poliester

Culoare: Ca imagini arată

Notă: 1* pernă (perna interioara nu este inclus.)

Sunt sigur că e bine ce ai nevoie acum.

Nu ezitati, pentru a licita acum și nu-l pierdeți.Veți primi un colet conține mai jos.

Picătură De Transport Maritim

Acceptam comenzi de la Picătură de Transport maritim.Acolo va fi NU pune nici facturi, codurile QR, promotii sau numele nostru de brand logo-ul în transporturi.Ne va livra cât mai curând posibil pentru tine.

Despre Transport

Atunci când veți plăti comanda, va vom trimite comanda în termen de 8-48 de ore (cu excepția în timpul vacanta de Anul Nou Chinezesc).Vânzător Recomandat Logistica: China Post Aer Înregistrat Mail, Pastravariabologa.ro Standard de Transport maritim, Pastravariabologa.ro Salva pe de Transport maritim, ePacket ,Linie Specială-YW sau alte servicii de logistică mai bune.Pentru că sunt mai rapide și trasabile.Urmareste site-ul: www.17track.net.

Despre Post-Vânzare

Cand voi primi produsul și pentru a găsi că produsul are probleme de calitate, vă rugăm să contactați-ne în timp, vom oferi retrimite sau de restituire.În scopul de a rezolva problema mai bine, te rog nu deschide dispute.

Despre Feedback-Ul

Vă rugăm să luați câteva minute pentru a lăsa un feedback pozitiv cu 5 stele, Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.Vă mulțumesc!Vă rugăm să fie corecte și detaliate în evaluare și comentarii cu ajutorul altor cumpărători de cumpărare, să alti cumparatori despre experiența ta cu vânzătorul și de a ajuta Pastravariabologa.ro un loc sigur pentru cumpararea si vanzarea de.

Contactati-Ne

Dacă aveți orice întrebări cu privire la comanda dvs., vă rugăm să ne contactați prin a trimite un mesaj de Pastravariabologa.ro.Noi va oferim o solutie.

Etichete: blana de pernă 40x40cm, mobilier de living, china transport gratuit, kustuv pernă acoperă, pernă rock, art perne decorative, perna, flori de pluș, caz perna, frunză verde perna, dildio.

Fisa tehnica

Model Tip Scrisoare
Stil dobby
Numărul De Model zx019
Material Poliester / Bumbac
Forma Pătrat
Origine NC(de Origine)
Utilizarea scaun, Decorative, Scaun, masina
Technics Tricotate
Setați Tipul Da
Model TIPĂRITE
Nume De Brand airldianer

Recenzii

Scrie o recenzie

2021 de Pernă Decorative Roz Scrisoarea Imprimate Acoperă Pernă 45*45 fata de Perna Perne din Poliester cuscini decorativi

2021 de Pernă Decorative Roz Scrisoarea Imprimate Acoperă Pernă 45*45 fata de Perna Perne din Poliester cuscini decorativi

Produse similare: