Caz de telefon Telefon Acoperă Pentru Iphone 12 Slide aparat de Fotografiat Lentilă de Protecție Caz Pentru IPhone 12 Mini/12 Pro/12 Pro Max Capac Moale TSLM1

Produs nou

1 Produse

In stoc

2.50lei

-31%

3.66lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

Caracteristici:

【Upgrade De Protecție A Lentilei Camerei】

-Noua versiune pentru iPhone 12 seria caz vine cu lentilă aparat de fotografiat protector, amprente gratuit și suprafața de acoperire oleophobic ajuta să reziste zilnic de amprente și praf.

-Prelucrate de upgrade de tehnologie, în cazul în care telefonul vine cu o "ușă glisantă". 0.2 mm a ridicat bezel pentru camera de protecție.Glisați cu ușurință pentru a proteja iPhone-ul de zgarieturi, oferind mai delicată și protecție completă pentru Telefonul tău.

【Shookproof & Anti-Zgârieturi și Anti-Amprente】Această lentilă aparat de fotografiat proteja caz acoperire pot oferi telefonul protecție de durată.Ecologic și fără gust material PC, dur și rezistent la uzură, delicat și moale la atingere , anti-amprente, anti-ulei, anti-transpiratie, da o răcoritoare piele-friendly simt.În cazul în care telefonul are patru spațiul aerian capitonat colțuri, care permite o absorbtie a socurilor de impact extern, pentru a evita deteriorarea când a scăzut.

【Perfect fit & Frumusețea Originală】pentru iPhone 11 pro caz de telefon crescut cadru și marginile aparat de fotografiat deschidere a îmbunătăți protecția pentru ecran si camera.Precis decupaje de acest caz de telefon permite acces deplin la telefon porturi de încărcare și difuzoare, butoane sens sensibil.Partea din spate a telefonului este realizat din mat material translucid.Cu siguranta va arata telefon mobil original frumusete!

Caietul de sarcini:

Caietul de sarcini:

100% de brand nou și de înaltă calitate.

Rezistent la șocuri de caz conceput exclusiv pentru telefonul tău.

Ușor de instalat și demontat.

Toate butoanele de control și porturi sunt ușor și convenabil accesibil.

Proteja telefonul de murdarie, praf, zgarieturi/răzuire precum și scăparea accidentală și trage.

Protecție puternică, de a proteja telefonul dvs. de la fiecare parte.

Culoare: negru, roșu,roz,violet, galben, întuneric, verde, albastru deschis, albastru inchis

Pachetul Inclus:

1*telefon Mobil caz

Note:

Note:

Vă rugăm să selectați corespunzătoare telefon mobil caz de protecție în funcție de model de telefon mobil

Datorită diferenței în lumină și a ecranului, culoarea de proiect pot fi ușor diferite de imagine.Vă rugăm să înțelegeți că.

Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o diferență de 1-2mm.

Vă rugăm să selectați corespunzătoare telefon caz în funcție de modelul dvs. de telefon.

Vă mulțumim și au o zi frumoasă!

Etichete: 7 cazul iphon, apel iphone 12, ipaki, appl, 12 telefon, caz iphon, caz iphone12, s-au găsit iphone 12, iphon 12 pro max de telefon, iphon.

Fisa tehnica

Compatibil Marca Apple iphone
Origine NC(de Origine)
Funcția Murdăria rezistentă la, Anti-knock, --
Suport Dropshipping Suport Epacket
dimensiune --
Caracteristici --
Design Mat, Simplu
Tip Pe jumătate înfășurat Caz
Nume De Brand centechia
Suport Cu Ridicata/Cu Amănuntul Sprijin Rapid de transport maritim

Recenzii

Scrie o recenzie

Caz de telefon Telefon Acoperă Pentru Iphone 12 Slide aparat de Fotografiat Lentilă de Protecție Caz Pentru IPhone 12 Mini/12 Pro/12 Pro Max Capac Moale TSLM1

Caz de telefon Telefon Acoperă Pentru Iphone 12 Slide aparat de Fotografiat Lentilă de Protecție Caz Pentru IPhone 12 Mini/12 Pro/12 Pro Max Capac Moale TSLM1

Produse similare: