De mare Viteză Butoi de Metal usb 3.0 Flash Drive + breloc Sticla de Ulei de Cilindru model pen drive memory stick 4GB 8GB 16GB 32GB 64GB

Produs nou

1 Produse

In stoc

20.61lei

Distribuiti

Informatii

Produs discription:

Capacitate de stocare:4GB /8GB/16GB/32GB/64GB/128GB

Interfata: USB 3.0

Temperatura mediului: -40 ° C - +70 ° C

Temperatura de depozitare: -50C - +80C

Service USB Tensiune de alimentare: 4.5 V-5.5 V

Depozitare durata de Viață: Mai mult de 10 ani

Utilizați O clasă cip, pot fi șterse în mod repetat pentru 100,0000 ori

Sistem de operare: Win98/me/2000/XP/ Vista/win7 /win8, Mac OS 9.X/Linux2.4 sau mai sus

Conexiune USB:suport Hot plug & Play.

Ușor de citit și citesc în mare viteză ,Nu este nevoie de antrenare/alimentare numai plug-in.

1. De ce ne vindem scump, alti vanzatori prețul de vânzare este foarte ieftin?

Ne-am vinde întotdeauna dimensiunea lor reală, USB flash drive, nu înșele cumpărătorii, menține de înaltă calitate, și de a servi cumpărători la nivel mondial.

Cel mai de încredere software-ul pentru a verifica memoria este H2testw.

2.De ce unitatea flash USB capacitatea reală nu este corectă capacitate?Vă rugăm să atenție: Capacitate memorie flash produse sunt, de obicei, expediate în conformitate cu 1MB = 1000KB, 1G = 1000MB de calcul, dar sistemul de operare folosind aritmetică binară 1MB = 1024KB, 1GB = 1024MB, astfel încât există unele diferențe între afișa capacitatea și capacitate standard produse de memorie.Acest calcul este diferența între producător și PC-ul nostru 128MB =aproximativ 118MB-121MB 4GB =aproximativ 3.5 GB-3.8 GB 8 GB =aproximativ 7.2 GB-7.5 GB 16GB=aproximativ 14RO-15GB 32GB=aproximativ 28GB-30GB 64GB=aproximativ 58GB-59GB 128GBGB=aproximativ 110GB-118GB

Pachet:

1*USB Flash Disk+1*Pungă de Protecție

Plata

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Transport

1) TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO).

2) imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 3) Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. 4) Ne va livra toate comenzile ca cadou si draga valoare mai mică pentru a evita sau a minimiza taxele de import. 5)Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe și impozite la destinație.

Rambursare-Politica 1) oferim 7 zile de returnare neconditionata chiar daca acest articol este bun, nu defecte.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest produs rămâne în posesia ta mai mult de 7 zile, este considerat a fi utilizate și NU VOM oferi acest serviciu.Toate costurile de transport maritim, care include noi de transport maritim și te trimite înapoi este suportat de către cumpărător.Vom emite rambursa integral suma licitată excluzând costul de transport la primirea produsului.

2) Dacă produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate sau defecte, vă rugăm să ne întoarce în 7 zile .Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, Vom suporta toate cheltuielile de transport.DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Pastravariabologa.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor, sau cere pentru disccount fără a trimite înapoi produsul.

3) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI numărul de urmărire, motiv specific pentru a reveni.

4) de 60 de zile de restituire necondiționată.Dacă nu sunt dispuși să aștepte după produs(e) este (sunt) livrat pentru 60 de zile, va vom returna integral suma adjudecată.Feedback-ul 1. Suntem committ pentru satisfacția clienților noștri și să depună eforturi pentru a oferi cel mai înalt nivel de servicii pentru clienți.

2. Dacă sunteți mulțumiți de achiziție, vă rugăm să ne lăsați un rezultat pozitiv feback, și vom face același lucru pentru tine.

3. Dacă nu sunteți mulțumit, pls spune-ne, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Contactati-ne

Dacă există orice probleme sau întrebări legate de comanda dumneavoastră,vă rugăm să ne contactați prin E-mail sau Trademanager,va vom raspunde în termen de 24 de ore de lucru.

Etichete: plosca whisky, Carafă, balon mini, sticla de lichior, lichior, balon patrat, balon.

Fisa tehnica

Pachet Da
Criptare Da
Timp pentru a pieței Mai-13
Tip De Produs Criptate, Nor De Stocare
Nume De Brand OSMR
Produse De Stare STOC
Greutate Produs 36g
Tip De Interfață USB 3.0
Numărul De Model OSC429
Material Metal
Stil Rectangle, robot, Animale, Chitara, Curea, Alte

Recenzii

Scrie o recenzie

De mare Viteză Butoi de Metal usb 3.0 Flash Drive + breloc Sticla de Ulei de Cilindru model pen drive memory stick 4GB 8GB 16GB 32GB 64GB

De mare Viteză Butoi de Metal usb 3.0 Flash Drive + breloc Sticla de Ulei de Cilindru model pen drive memory stick 4GB 8GB 16GB 32GB 64GB

Produse similare: