MyFlyDream Arbaleta Antena Automata Tracker AAT

Produs nou

1 Produse

In stoc

5 764.90lei

-50%

11 529.81lei

Distribuiti

Informatii

MFD Arbaleta AAT este un dispozitiv pe teren pentru a urmări dvs. de avion poziția și pentru a menține punctul de antene la avion pentru a obține o gamă mai bine/semnal.

Compatibil cu MFD Cruce/MFD AP sau alte orice sistem care acceptă Mavlink protocol.

Arbaleta AAT este proiectat pentru utilizarea cu vehicule aeriene fără pilot (UAV) de la bord sistem de antenă.Scopul și obiectivul este de a indica antena exact în direcția actuală a aeronavei, astfel, permițându-video receptor pentru a ridica cel mai puternic semnal, posibil de la distanță și de alți factori.

În scopul de a obține o mai bună recepție a semnalului de calitate, se recomandă să utilizați high-gain primirea de antene.Antene High-gain sunt cunoscute de foarte unghiuri înguste de primire efectivă.Pentru funcționarea cu succes, Arbaleta AAT necesită date de zbor, precum latitudine și longitudine senile țintă (UAV) la fiecare moment dat, precum și de altitudine.Acest lucru este realizat prin următoarele:

1. Transmiterea de informații de urmărit ținta pe un wireless video analog link-ul de la UAV la statia de sol.Pentru că, UAV trebuie să fie echipate fie cu un aparat multifuncțional, Pilot Automat, sau un MFD Cruce Pilot Automat, sau în cazul în care un terț AP este folosit cu un MFD TeleFlyTiny modul de urmărire.

ATENȚIE: Utilizarea TeleFlyTiny modulul este posibil, cu multe treia parte controlorii de zbor de.MFD nu garantează că acesta funcționează cu orice anumita marca sau model de pilot automat, nici că va continua să lucreze cu orice terțe părți pilot automat după firmware-ul sau software-ul este actualizat.

2. Transmiterea de informații senile țintă peste un fir de Înaltă Definiție video link-ul de la UAV la statia de sol.Pentru că, UAV trebuie să fie echipate fie cu un aparat multifuncțional, Pilot Automat, sau un MFD Cruce Pilot Automat, sau o MAVLink-compatibil Pilot Automat, sau în cazul în care un terț AP este utilizat, un MFD TeleFlyTiny modul de urmărire.Semnalul conține codificat de urmărire a datelor de la TeleFlyTiny modulul de pe aeronava va fi transmis la Arbaleta AAT prin portul serial .

3. Transmiterea de informații de urmărit ținta pe un wireless digitale de date link-ul de la UAV la statia de sol.MAVLink protocol permite să transmită informații de la UAV prin radio digital link-ul.Dacă sistemul de la bord include deja radio digital, și controlorul de trafic care acceptă MAVLink protocol, Arbaleta AAT va fi capabil de a primi toate informațiile de zbor necesare pentru a urmări UAV prin comună TXD linia de post de radio digital.

4. Pentru mai multe aplicații specifice, care necesită design personalizat de transmitere a semnalului, vă rugăm să contactați MFD direct.

Pachetul include:

MyFlyDream Arbaleta AAT * 1

GPS+Compass module pentru Arbaleta AAT.Cu acest plug-and-play modulul nu este nevoie pentru a seta poziția acasă pentru Arbaleta AAT.Și vă puteți muta tracker și păstrați de urmărire, chiar și atunci când avionul zboară.

Etichete: 27mhz antena, antena tracker, săgeată de arbaletă, cruce de metal, cruce creștină, cruce catolic, snrc, mfd, arbaleta pistol, glezna tracker.

Fisa tehnica

Instrument De Consumabile Assembled class
Origine NC(de Origine)
RC Piese si Acc Sisteme Radio
Ampatament Placa De Fund
Patru-wheel-Drive Atribute Montaj
Pentru Un Tip De Vehicul Airplanes
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Material Composite Material
Numărul De Model MFD AAT
dimensiune 10*10*10
Parametrii tehnici KV1100

Recenzii

Scrie o recenzie

MyFlyDream Arbaleta Antena Automata Tracker AAT

MyFlyDream Arbaleta Antena Automata Tracker AAT

Produse similare: