SHENGYONGBAO Vinil Personalizate Fundaluri de Fotografie Prop Sclipici Facula Spot luminos Tema Fotografie de Fundal 2021318GBT-09

Produs nou

1 Produse

In stoc

12.62lei

-21%

15.99lei

Distribuiti

Informatii

Material de vinil Usor de transportat,culoarea este mai bine,Nu rezistent la apa,l-am mai cutelor,puteti fier pentru a elimina cutele,Cutelor poate îmbunătăți.

Elimina Cutelor Rola (Bine)pe un tub pentru o noapte sau mai mult pentru a îmbunătăți cutelor.Dacă este necesar, vă rugăm să de fier partea din spate (nu partea de imagine) cu un nivel scăzut tempertrue pentru a elimina cu ușurință cutelor, Pentru a evita posibilele aburi daune, puneți un strat de pânză uscată între fundal și fier.

Despre Culoare vă Rugăm să rețineți că există multe diferite de afișare rezoluție între calculatoare, astfel încât culoarea afișate pe ecran pot a aberațiilor cromatice.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita această situație, vă mulțumim pentru înțelegere.

Dimensiunea De Afișare

1 , Fundal, dimensiunea este de: Lățimea x Înălțimea.

2 , Dacă aveți nevoie pentru a personaliza alte dimensiuni, vă rugăm să ne contactați.

Despre Filmare

Urmați instrucțiunile din imagine și de a folosi postura corecta.FAQ Î: Cum pot personaliza fundal de pe vânzare?A: puteți alege dimensiunea de achiziție directă, trebuie doar să rețineți cererea ta la momentul plății, nu va modifica imaginea în funcție de cerere, și confirmați cu tine înainte de livrare.Q: Cum pot personaliza fundal nu la vanzare?A: puteți trimite imagini sau idei și dimensiune vrei la serviciul nostru pentru clienți,designer-ul nostru va face de redare pentru tine, atunci I se va trimite de redare pentru a confirma.Q: am de fișiere pot fi tipărite direct, cum de a trimite la tine?A: te Rog spune-ne la dimensiunea dorită.

Pixel din imagine este cel mai bun mai mult de 3000px * 3000px, sau la o rezoluție de cel puțin 300 dpi.

în caz contrar imprimare vor fi neclare.Q:Cât de mult va costa pentru a trimite fundal pentru mine?A: Avem nevoie de 2-3 zile pentru a procesa comanda, și acolo va fi un mesaj de memento după ce comanda este livrat.Dacă sunteți nerăbdători să Ia pachetul, vă rugăm să contactați-ne pentru a alege rapid de transport maritim.Feedback-ul Dacă nu sunteți mulțumit de tranzacție, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați, voi răspunde în termen de 24 de ore și să încerce să rezolve orice problemă.Dacă vă place, vă rugăm să-mi dea un rating de cinci stele.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru mine, vă mulțumesc!

Despre Cusut Și Dacă ambele părți de fundal mai mult de 150 cm (5 ft) ,fondul vor fi tipărite în două piese, cu alte cuvinte, Acesta va fi nu mai fără sudură.Dar cel mai important lucru este că cusătura nu va interfera cu fotografii,va lipiți-le într-o singură bucată înainte de a livra,de asemenea, nu există de buzunar sau stâlp de pe partea superioară a acesteia.

Etichete: xr performanță.

Fisa tehnica

Material Vinil
Tip Spray De Vopsit
Numărul De Model 2021318GBT-09
Stil facula
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand SHENGYONGBAO
Pachet Da

Recenzii

Scrie o recenzie

SHENGYONGBAO Vinil Personalizate Fundaluri de Fotografie Prop Sclipici Facula Spot luminos Tema Fotografie de Fundal 2021318GBT-09

SHENGYONGBAO Vinil Personalizate Fundaluri de Fotografie Prop Sclipici Facula Spot luminos Tema Fotografie de Fundal 2021318GBT-09

Produse similare: