NEGRU AWN 2021 Noi, Originale Sterling 925 De Bijuterii de Argint Pătrat Inele de Logodna pentru Femei Cadou C427

Produs nou

1 Produse

In stoc

41.55lei

-50%

83.11lei

Distribuiti

Informatii

Produse Detalii

Oglinda poloneză: tehnologie Calificați de poloneză și măcinare,Fără concav-convex, fara pin hole,extrem de netedă și strălucitoare

Calificați tehnologia de insertii: Insertii de zircon cubic sub microscop care au fost făcute de om, amplasamentul din piatra este foarte precisă și solid, nu este ușor să cazi!

Durată și Anti-decolorare: Suprafata îngroșat platină, durabil stabilitate a culorii, chiar dacă stratul acoperitor stins, trebuie doar să utilizați spălare de argint sau argint material poate fi folosit pentru a restabili bijuterii strălucitoare

Argint Conține: argint conțin mai mare decât 92.5%

Dimensiune

Produse Show

Modelul Arată

Ambalare Fiecare element poate primi o cutie cadou

Dimensiune inel 1 pregătiți aslip de hârtie și cravată-l pe degetul 2 pe Mark la intersecția de pe hârtie 3 Măsura lungimea apoi a obține circumfererce NOTA 1. Vă rugăm să urmați cu strictețe dimensiunea diagramă pentru a o selecta dimensiunea.Nu selectați direct în funcție de obiceiurile tale.

2. Dimensiunea poate fi de 2-3mm diferă datorită măsurare manual.Vă rugăm să rețineți atunci când măsura.Întrebări de la clienți 1. Ce zici de transport maritim?Epacket (statele UNITE ale americii gratuit) timp Estimat:12-20 zile Pastravariabologa.ro Standard de Transport maritim.E stimated timp:15-60 zile Pentru>= 200$ transport gratuit prin DHL.E stimated timp: 3-7 zile puteți verifica informațiile dvs. de transport maritim de la următorul link cu tracking no : ( copiați-l în browser-ul). 2. En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.

Pentru en-gros, va vom oferi reduceri sau livrarea gratuita pe baza de cantitatea pe care doriți să comandați.Timpul de transport este de aproximativ 3-7 zile lucrătoare.(Dacă doriți să ne desemnat pentru al treilea partid, putem livra marfa la client direct!Vă rugăm să fiți siguri și încredere în noi, nu Ne lasă nici o informație despre noi.)

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

3.Există orice taxe vamale?

De obicei ne declare cel mai mic pret, pentru a evita taxele vamale.Din cauza diferitelor politici naționale în diferite țări, taxele vamale ar fi cumpărătorilor cont.Prin urmare, vă Rugăm să lăsați-ne un mesaj atunci când achiziționați pentru a ne spune cât de mult puteți plătit taxele vamale. 4. Are culoarea vină sau să dezactivați negru?

Realizate din argint , de durată și nu se estompeze, protecția mediului, confortabil și ușor de purtat, alergie gratuit garantat.

5. Există orice problemă cu privire la dimensiunea?

Te rog, strict în conformitate cu noastre de măsurare metoda de a cumpăra.

Etichete: xr iphone fratele miresei caz.

Fisa tehnica

Fine sau de Moda Bine
Numărul Certificatului De 1219171883427
Metale De Tip argint
Forma\model Runda
Principala Piatră De Zircon
Ștampile Metalice 925, Sterling
Ocazie Logodna
Nume De Brand Negru Awn
CertificateType CNAS
Gen Femei
Numărul De Model C427
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Inele
Inele Tip Verighete
Setarea Tip Penis Setare
Stil TRENDY
Partea Piatra Alte materiale Artificiale
Articol Greutate 4.7

Recenzii

Scrie o recenzie

NEGRU AWN 2021 Noi, Originale Sterling 925 De Bijuterii de Argint Pătrat Inele de Logodna pentru Femei Cadou C427

NEGRU AWN 2021 Noi, Originale Sterling 925 De Bijuterii de Argint Pătrat Inele de Logodna pentru Femei Cadou C427

Produse similare: