Moda Casual Femei si Barbati Sosete Arta lui Van Gogh Dungă Harajuku Fructe Animal Lenes Bere Amuzant Șosete Rochie de Sosete de Bumbac Barbati

Produs nou

1 Produse

In stoc

4.12lei

-50%

8.24lei

Distribuiti

Informatii

În general, ne place pentru a alege bumbac pur șosete atunci când alegeți șosete.

De obicei, șosete cu un conținut de bumbac de mai mult de 70% poate deveni șosete de bumbac.În plus față de adăugarea de bumbac, sosete de bumbac, de asemenea, nevoie pentru a adăuga unele funcționale fibre pentru a menține elasticitatea șosete.Rapiditate și confort.Spandex, nylon, acril, poliester, etc. sunt foarte frecvente funcționale fibre.

Fibre sintetice ciorapi: de a îmbunătăți confortul, spori de rezistență la abraziune, deodorant antibacterian și proprietăți, absorbția de umiditate și transpirație, și diverse cerințe funcționale.Combina cu ușurință avantajele și dezavantajele fiecărei fibre, deci amestec de fibre este produsul de alegere pentru experți.

1. [Este din bumbac 100%? 】Numai fire de bumbac 100%, nu 100% bumbac șosete, deoarece ciorap organismul nu are elasticitatea de fibre de poliester spandex fire și nu se potrivesc bine, șosete nu are latex fire (elasticitatea elastic), nu sunt stabile, și călcâiul nu au nailon armare față și Din spate tocuri nu sunt rezistente la uzură.În cele din urmă, șosete nu au elasticitatea și că nu le puteți purta.Ceea ce este utilizarea de astfel de șosete?

2. [Nu-șosete pilling? 】Mulți oameni nu știu diferența între pernă și pilling.Bumbac care conțin șosete sunt corecte pentru funda.Esența de fire de fibra este acest lucru.Ai găsit cel mai moale paroase, ciorapi, cel mai bine confortul?

3. [Șosete care sunt cele mai durabile? 】Rezistență la abraziune clasele de diferite țesături din fibre, Un nailon (fibre de nailon, serie sport șosete folosi mai mult), B poliester (fibre chimice, low-cost șosete folosi mai mult), C fibre sintetice (de diferite materii prime amestecate, funcțional serie șosete folosi mai mult) D Pur fibre de bumbac are cel mai mare rezistenta la abraziune (comune șosete sunt folosite mai mult).

Compania a fost înființată în 2011.

Compania are mulți ani de experiență în șosete de fabricație.

Compania are mai mult de 80 de seturi de 168N și 200N șosete masini,

cu o producție anuală de peste 5 milioane de perechi de șosete.

Accentul pus pe producție și dezvoltare: bumbac pur șosete, șosete de moda, etc.;

deosebit de bun la dezvoltarea de tendințele modei actuale.

Bun venit pentru a trimite proiecte de design sau probe,

și procesul personalizate șosete de caietul de sarcini diferite.

Bine ati venit la check-in fabrica.

Pentru en-gros și dorpshipping clienți vă rugăm să ne contactați.

Etichete: omul ciorap, longi sosete mens, oamenii touser bumbac, roșu de plastic, pahare de bere, lenea jucărie, skate ciorap, led lenser, harajuku tricou, casual lenjerie de pat din bumbac poarte femeile, nifke sosete mens.

Fisa tehnica

O pereche de șosete bune produs în fabrica noastră
Mare Echipa
Numărul De Model fierbinte sale91
Dropshipping Da
alege Tag-ul plus Da
Origine NC(de Origine)
Personaliza Da
Aveți întrebări Contactati-ne
En-gros Da
Stilul de selecție Ceea ce vezi este ceea ce veți obține
Tip De Element Ciorap
Șosete Tub Înălțime Tub De Mijloc
Gen BĂRBAȚI
fabrica de produse Da
Material BUMBAC, Poliester, Spandex
Piese 1 buc
alege Caseta add Da
Sugestiv Sexual No
Obscene Imagine No
Grosime STANDARD
Ciorap Tip Casual
Șosete origine Da

Recenzii

Scrie o recenzie

Moda Casual Femei si Barbati Sosete Arta lui Van Gogh Dungă Harajuku Fructe Animal Lenes Bere Amuzant Șosete Rochie de Sosete de Bumbac Barbati

Moda Casual Femei si Barbati Sosete Arta lui Van Gogh Dungă Harajuku Fructe Animal Lenes Bere Amuzant Șosete Rochie de Sosete de Bumbac Barbati

Produse similare: