25/50/100 BUC 12*2 mm Rotund Autocolant Magnetic Magnet de Frigider DIY Frigider Autocolante Consumabile

Produs nou

1 Produse

In stoc

6.91lei

-29%

9.87lei

Distribuiti

Informatii

descriere:

Acestea sunt din cauciuc moale magneți.

auto-adeziv, usor de curatat si foarte lipicios,

face aplicarea mult mai lin

Sfaturi

1. Banda magnetică este magnetice slabe.Cele mai gros, magnetismul ar fi cel mai bine.Cea mai mare suprafața de contact, cu atât mai stabilă va atrage.Ea nu poate suporta greutatea.

2. Bandă dublu adezivă pe bandă magnetică nu poate fi folosit de două ori.Suprafața magnetică poate fi utilizat în mod repetat.

3. Banda magnetică ar trebui să fie folosit la temperatura camerei, astfel încât să nu afecteze magnetismul sau vâscozitatea lipici.

Satisfacție de Garantare prima Noastră prioritate este de a provede cu un ușor,plăcut,și anxietate-free experiență de cumpărături vom încerca noastre cele mai bune pentru a da o clar,sincer și descrierea completă a produselor noastre și de condițiile lor suntem întotdeauna gata să vă ajute dacă aveți întrebări sau întâmpinați o problemă ,dar dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu un produs sau serviciu, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați este foarte impottant pentru noi că ai un pozitiv si 5 stele tranzacție cu noi.vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a ne lăsa feedback-ul negativ.am weill încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Daca nu sunt on-line,vă rugăm să lăsați un mesaj,vă vom răspunde odată vă conectați.ne răspunde la fiecare mesaj, cu excepția nu am primit mesajul tău.Rambursare vom accepta restituire în cazul în care produsul nu ca descrisă în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate.Vă rugăm să furnizați fotografii.Putem oferi o rambursare completă.Sau trimite un nou articol, Dacă produsul este pierdut.Sau greșit numărul.Dacă am face o greșeală.Vom accepta rambursare parțială de compensare

Servicii După ce a primit plata.Vom trimite bunurile în termen de 12 de ore

Etichete: sclipici chitara, Din neodim, magnet din neodim, bloc magnet, goale magnetic, fanala jucărie sexuală, magnetic jaw chuck, adeziv foaie de magnet, bobina magnetou, frigiderul magnet.

Fisa tehnica

Certificare Nici unul
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

25/50/100 BUC 12*2 mm Rotund Autocolant Magnetic Magnet de Frigider DIY Frigider Autocolante Consumabile

25/50/100 BUC 12*2 mm Rotund Autocolant Magnetic Magnet de Frigider DIY Frigider Autocolante Consumabile

Produse similare: