Timpul Sarcinii, Femeile Cutat De Lână Ins Gravide Pentru Haine Mini Linie De Burta De Toamna Si Iarna O Fuste Fuste De Maternitate O Linie Cutat B

Produs nou

1 Produse

In stoc

55.96lei

-49%

109.76lei

Distribuiti

Informatii

Despre livrare:

1. Globale de transport (cu excepția speciale țări)

2. După plasarea comenzii, vă rugăm să acorde o în timp.Asigurați-vă că adresa de livrare este corectă și numărul dvs. de telefon mobil este corectă.Comanda va fi livrată la adresa de livrare ai plasat comanda, iar telefonul mobil trebuie să fie ținute deschise, astfel încât express va livra la tine cât mai repede posibil.

3. Imaginea afișată nu este un element real și este numai pentru referință.

4. Serviciul timpul de transport este oferit de către transportator, cu excepția week-end și de sărbători.Timpul de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

5. Dacă nu ați primit bunurile în termen de 30 de zile după efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați.Platforma noastra va face cu ea cât mai curând posibil pentru a vă ajuta să urmăriți-l.Scopul nostru este satisfactia dumneavoastra!

Reveni&service

1. De la data primirii express, aveți o platformă pentru a garanta satisfactia ta cu bunuri și servicii de returnare.Dacă dețineți element pentru mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat a fi fost folosit, și nu ne vom întoarce sau de restituire pentru tine.Nu există excepții!Costul de transport pentru retur vor fi suportate de către noi.

2. Pentru produse și servicii și de livrare expres, vă pot da feedback-ul clienților noștri servicii în timp, și serviciul nostru clienți vă va ajuta să rezolve problema cât mai repede posibil.

3. Va vom returna integral suma licitată după primirea elemente originale și de ambalare, inclusiv toate componentele și accesoriile, și atât cumpărătorul, cât și vânzătorul va anula tranzacția de la Pastravariabologa.ro.Sau, puteți alege să înlocuiți.Ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Dacă ne lăsați feedback-ul pozitiv, ne-ar aprecia.Putem prezenta cupoane pentru membrii noștri, vechi și membrii pot primi cupoane de la serviciul nostru pentru clienți din timp în timp.Ne rugăm să ne contactați imediat înainte de a da-ne feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem îmbunătăți satisfacția dumneavoastră.Dacă nu știm, este imposibil de a rezolva problema!Vă mulțumim pentru a face afaceri cu noi!

Etichete: chineză fusta, fusta din piele accesorii, skrit, fusta femei, boho chic fusta, bluza teen, fusta, smartwool fusta de iarna, bluza de aur, îmbrăcăminte de maternitate gravide rochie de iarnă.

Fisa tehnica

Model Tip Moda&Accesorii
Stil stil chinezesc
Material Acetat
Decor Aplicatii
Stil De Culoare Solid
Silueta O-LINIE
Varsta Varsta 18-35 Ani
Tesatura Tip Ochiurilor de plasă
Numărul De Model 8857
Talia A scăzut
Origine NC(de Origine)
Rochii De Lungime Mai Sus De Genunchi, Mini

Recenzii

Scrie o recenzie

Timpul Sarcinii, Femeile Cutat De Lână Ins Gravide Pentru Haine Mini Linie De Burta De Toamna Si Iarna O Fuste Fuste De Maternitate O Linie Cutat B

Timpul Sarcinii, Femeile Cutat De Lână Ins Gravide Pentru Haine Mini Linie De Burta De Toamna Si Iarna O Fuste Fuste De Maternitate O Linie Cutat B

Produse similare: