Led-uri Auto de Interior Banda de Lumina EL Neon Sârmă RGB mai Multe Moduri de Sunet App de Control Auto Atmosfera Decorative Lampă Ambientală

Produs nou

1 Produse

In stoc

46.68lei

-49%

93.35lei

Distribuiti

Informatii

Led-uri Auto de Interior Banda de Lumina EL Neon Sârmă RGB mai Multe Moduri de Sunet App de Control Auto Atmosfera Decorative Lampă Ambientală

Caietul de sarcini

Tensiune: 12V Caracteristică: Universal, pentru toate masinile; APP Control Sunet; Controlul aplicație de telefon: compatibil cu iOS și Android Culoare lumina: RGB Culori Tip de element: 2M(unul câte unul), 4M(de trei) și 6(unul pentru cinci),10M(unul pentru șase)

Caracteristici

1. 100% de Brand Nou și de înaltă calitate; 2 .Cu import AMM înaltă luminozitate ghid de lumină; 3. Flexibil, poate fi pliat în orice formă și tăiat la orice lungime; 4. Ideala pentru decor masina, petreceri, camping, bar, decoratiuni, etc; Descarcă App: doar scana codul QR de buletooth receptor .

Notă

1.Imaginile sunt numai pentru referință.Produsul real va prevala.Satisfactia dumneavoastra este nostru cel mai mare interes. 2.Vă rugăm să contactați-ne pentru a mai rezolva orice problemă înainte de a părăsi orice feedback neutru sau negativ.Multumesc mult!!!

Conținutul Pachetului

1set(Include cablu de alimentare, ghid de lumină linie, buletooth receptor și lumină scource)

En-gros și dropshipping sunt atât de binevenite

Am fost concentrându-se pe cercetare de automobile, lămpi cu Led-uri pentru mai mulți ani.Noi avem propria noastră fabrică.Putem personaliza toate tipurile de masina lumini pentru tine.Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie.Pentru dropshipping,am putea trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi!

Transport & Livrare

Toate articolele vor fi trimise în termen de 1~2 zile lucrătoare de la primirea de plată.Elementele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 25 de zile lucrătoare.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori,aceasta poate dura până la 30 de zile lucrătoare.Nu suntem responsabili pentru taxa de țara ta.

Garanție și Garanție

Noi de aprovizionare 12 luni garantie pentru toate produsele noastre.Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să se întoarcă cu origianl pachetului in termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.Dacă elementul este defect, în 30 de zile, va Vom trimite un înlocuitor fără încărcător suplimentar, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.Dacă elementul este defect, după 30 de zile,puteți trimite-l înapoi la noi.Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

FAQ

Q:perioada De timp limitată este de gând să-end, dar eu încă nu primi coletul, ce trebuie să fac?A: puteți pur și simplu lăsați un comentariu în ordine și ne cere pentru a adăuga mai multe zile.Aliepxresss NU se va elibera de plata pana la parcela du-te la un capăt și un semn coletul.De fapt, nu aveți nevoie să aibă grijă despre limite de timp Î: Încă nu a sosit pentru 28 de zile.Ce ar trebui să fac.Eu sunt din Brazilia.A: Brazilia,Italia și America de sud, Țări pot avea un gunoi lungă perioadă de timp pentru livrare.Dacă nu obține o parcelă în 60 de zile sau 30 de zile coletul nu vă mișcați, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj.

Etichete: crystal pendulum, led neon rgb, led-uri rgb, 15 metru benzi cu led-uri, mașină de iluminat cu neon, lumina de neon auto, banda led rgb, atmosfera masina, masina el sârmă, auto neon.

Fisa tehnica

Durata de viata 50000 Ore
Certificare CE, ROHS/CE
Descriere9 el sârmă rgb
Description8 Car LED Lumina
Description10 el sârmă rgb
Origine NC(de Origine)
Luminozitatea Reglabil
Description7 Auto Lumina De Interior
Description11 el sârmă rgb
Description12 lumină ambientală masina
led-uri tip fascicul 180 de Grade emițătoare de
Utilizare Atmosfera Lumini/Lampă de Decorare/Benzi cu LED-uri
iluminat de culoare RGB
Poziția de asamblare masina atmosferă lămpi
Description6 Interior Masina Atmosferă De Lumină
Tip De Element Atmosfera Lampa
description2 masina interior lumina rgb
Model De Masina Univesal
Garanție 2 ani
description3 auto lumina de interior usb
Nume De Brand okeen
Descriere interiorul masinii de lumină ambientală
Nivel rezistent la apa IP68
description1 Auto Lumina De Interior
Description5 auto lumina de interior usb
Description4 lumină ambientală masina
Description13 masina de lumină ambientală benzi
dimensiune 70cm

Recenzii

Scrie o recenzie

Led-uri Auto de Interior Banda de Lumina EL Neon Sârmă RGB mai Multe Moduri de Sunet App de Control Auto Atmosfera Decorative Lampă Ambientală

Led-uri Auto de Interior Banda de Lumina EL Neon Sârmă RGB mai Multe Moduri de Sunet App de Control Auto Atmosfera Decorative Lampă Ambientală

Produse similare: