BB Cream Glow Starter Kit Fiolă cu adaos de Fundație cu Niacinamida și Peptide pentru Efective de Strălucire Anti-Imbatranire Efect

Produs nou

1 Produse

In stoc

25.82lei

-40%

43.05lei

Distribuiti

Informatii

BB Cream Glow Starter Kit Fiolă cu adaos de Fundație cu Niacinamida și Peptide pentru Efective de Strălucire Anti-Imbatranire Efect

Caracteristici:

1.Total 8 ml lichid pe sticla, toate de ten lichid variază în diferite culori de piele, de la lumină la întuneric, satisface pe deplin cele mai multe tipuri de piele pentru a servi personalizate aplicarea cerințelor.

2.Furnizate cu 6 sticle de multifuncțional ser(pentru opțiuni) pentru a tinti pentru faciale diferite probleme cum ar fi acnee, pete, riduri, inegale fata, porii mari, melanina, etc.

3.Potrivit pentru salon profesional utilizat, poate fi folosit cu micro-ace a menține constantă efect de machiaj și de dorit ten pentru o lungă perioadă de timp, repara cu ușurință erorile faciale probleme fără a fi nevoie de a face întotdeauna, economisind timp și hassle liber.

4.Adopta eficient și de încredere de strălucire și proprietăți anti-îmbătrânire, non-iritant și non-toxice pentru îmbunătățită cu ajutorul siguranță, fără efecte secundare cauzate de corpul tau.

Specificații:

Conținut: Lichid

Conținut Net(Pe Sticla): 8 ml

Tip Set: 12 Sticle De Fundație/6 Sticle De Fundație+6 Sticle De Ser(Opțional)

Fundația De Culoare: Albastru, Roz-Deschis, Mediu, Adânc, Adânc În Plus(Ca În Imaginea De Mai Jos)

Ser Tip: Albire Cultură de Celule Stem Fiolă, Aqua Cultură de Celule Stem Fiolă, AC de Celule Stem de Aur Fiolă, Somon ADN-ul Gold Fiolă, GEF de Peptide de Aur Fiolă(Ca în Imaginea de mai jos)

Folosind Metoda:

1.Curata fata ta.

2.Compresa fierbinte timp de 5 până la 10 minute pentru a deschide porii.

3.Dezinfectați față cu alcool sau iodophor(evita ochii) și apoi ștergeți cu soluție salină normală.

4.Adăugați câteva picături pe piele și apoi funcționează cu micro-ace sens invers acelor de ceasornic de la frunte(ace ar trebui să fie ajustate la 1.8-2.0 potrivit faciale condiții), în mod normal dura de la 30 la 50 de minute.

Vă Rugăm Remarcat:

1.Roseata poate să apară de la persoană la persoană, puteți aplica unele reparații gel pentru o compresa rece pentru a calma și a calma roseata.

2.Vă rugăm să păstrați departe de apă, în decurs de 6-8 ore după tratamentul făcut.Nu mâncați alimente picante sau fructe de mare pentru primele 3 zile.

3.Este foarte sugerat pentru a evita purtand un machiaj intens pentru primele 3 zile, sau poate provoca o stimulare pentru pielea ta.

4.Machiaj de efect poate dura în mod normal, timp de aproximativ 15 zile.Operațiunea interval ar trebui să fie de 10 zile.Cele mai frecvente faci, cu atât mai bine efectul pe care îl va primi.

01# Pachetul Inclus:

12* Fond De Ten Lichid

2* Dropper Capac

02# Pachetul Inclus:

6* Fond De Ten Lichid

6* Ser

2* Dropper Capac

Etichete: hidratante niacinamida, cc cream, coreeană quilt, strălucire începe, crema lanolina, bb cream, pr, bb strălucire, mi crema de soare, crema de fata.

Fisa tehnica

Beneficii Crema hidratanta, Ulei-control, Hidratare, Bloc De Soare, Impermeabil / Rezistent La Apă, De lungă durată, Firma, Antibacteriene și Anti-inflamatorii, SENSIBIL, Anti-Rid, Albire, Eliminarea Pistrui, Acnee/Loc Eliminarea, Porii, LUMINA, Ușor de a Absorbi, Usor de purtat, Anticearcan, Naturale, Hrănitoare, Alte
feature18 tonul pielii-tratamentul
Tip De Piele Toate Tipurile De Piele
Feature13 Se Amestecă Nuanțe
Tip BB & CC Creme
Facilitate4 Anti Îmbătrânire
Feature3 BB Ser & CC Creme
Feature16 Pielea bb
Feature1 bb cream glow MTS
Feature6 formation bb cream glow
feature19 bb stralucire pielii tratamen
Feature5 Hidratare
Feature9 dermawhite
Feature14 Îngrijirea Feței Strălucire
Feature15 bb fundația
Țara/Regiunea de Fabricație Coreea
dimensiune Full Size
Feature11 cultură de celule stem Fiolă
Greutate 8ml/pcs
Feature20 Acnee Tratament De Vindecare
Ingredient ser
Formularea Crema
Ecran solar total Da
Numărul Certificatului De 20190816
Numărul De Model BB Cream Strălucire Fiolă
Numărul de Bucăți Combo
Feature10 Hidratare
feature17 Liquid Glow
Origine KR(Origin)
Feature8 Albire
NET WT 8g/buc
Feature7 strălucire
Feature2 Anti-Rid

Recenzii

Scrie o recenzie

BB Cream Glow Starter Kit Fiolă cu adaos de Fundație cu Niacinamida și Peptide pentru Efective de Strălucire Anti-Imbatranire Efect

BB Cream Glow Starter Kit Fiolă cu adaos de Fundație cu Niacinamida și Peptide pentru Efective de Strălucire Anti-Imbatranire Efect

Produse similare: