Multidiag 2017.3 mai noi TCS Bluetooth 2016.1 +Keygen OBDIICAT TCS V3.0 NEC 9241A Verde Dublu PCB OBD2 Masina Camion Instrument de Diagnosticare

Produs nou

1 Produse

In stoc

161.97lei

-9%

179.96lei

Distribuiti

Informatii

Vești Bune:

Software: 2017.3 mai nou+ keygen!

Observație: există diferite pcb versiuni în acest link, ca mai jos:

O+ Quanlity Roșu 701 BT

O+ Quanlity Roșu 701 Fara BT

Single PCB 9241A BT

Single PCB 9241A Fara BT

V3.0 9241A BT

V3.0 9241A Fara BT

Advatages pentru a cumpara acest instrument

1. Avem 2017.3 mai noua versiune de software, cu keygen, si link de download. 2.Versiune CD 2016.1 cu keygen.atunci când, pentru, dacă este nevoie 2017.3, te rog, lasă-mă să știu.multumesc. 3.Puteți alege bluetooth sau nu versiunea bluetooth direct, bluetooth versiune, este cu modul Bluetooth integrat, va fi mai bine pentru a utiliza. 4. Funcționează Sistemul: WinXP / Win7(32bits numai) /win8 /win10 5.Un an în calitate de garanție, servicii post-vânzare și de tehnician suport. 6. Plin Traduce Limbi:

Engleză, Cesky, Dansk, Deutsch, Español, Français, greacă, Hollands, maghiară, Italia, Norsk, poloneză, română, rusa, Srpski, Suomen kieli, Svenska, turcă.

7.Avem CE si ROHS certificat ca mai jos .Este mult Mai ușor să treci de clearance-ul Personalizat.

TCS Pro este un mod rapid și de încredere instrument de diagnosticare care servește ca o legătură între vehicul și calculator.Acesta funcționează pe ambele vechi și noi de vehicule.TCS Pro Bluetooth puteți face următoarele: O:Fabricarea specifice serial diagnostica B:funcția de Scanare C:EOBD/OBDII comunicarea D:Sisteme de Serial E:Motor F:Aprindere G:Clima H:ABS I:Service resetare G:SRS K:Imobilizare L:Instrument de M:sistem de Comfort D:cutie de Viteze, etc

ÎNREGISTRATOR DE DATE DE ZBOR.Cu înregistratorul de zbor funcție, puteți înregistra parametrii în timp real, în timp ce sunteți de conducere un vehicul.În timpul înregistrării, puteți, cu o apăsare a unui buton, evidențiați eroare specific, astfel încât să puteți investiga eroare detectate la o dată ulterioară.este echipat cu built-in memorie, eliminând astfel nevoia de a aduce un calculator.Cardul de memorie nu include în pachet.

CONECTOR CU LED-URI.Pentru a localiza conectorul de diagnosticare în vehicul cu usurinta, chiar dacă se află într-un loc întunecos și inaccesibil, există un LED de pe conector cu 16 pini pentru a vă ajuta de-a lungul.Amplasarea și designul permite luminii să funcționeze chiar și atunci când utilizați cablul adaptor pentru vehicule fara un 16-pini priza de diagnosticare.

TENSIUNEA DE VERIFICARE.Când asr este conectată la vehicul, unitatea va verifica tensiunea bateriei vehiculului și se adaptează automat la vehicul nivel de tensiune de 12 sau 24 de volți.Dacă tensiunea este prea mare sau prea mică, tcs va avertiza cu atât lumină și sunet și, de asemenea, veți fi alertat prin pictograma bateriei în diagnosticare software-ul nostru.

ȘASIU NUMĂR DE IDENTIFICARE.In MASINILE noastre software, avem o funcție inteligentă care vă permite să citiți numărul de șasiu de vehicul pe care doriți pentru a diagnostica.Acest lucru asigură că dreptul de model și an este selectat automat.În plus, codul de motor pentru vehicule, care sunt de obicei disponibile pe piata, este, de asemenea, selectate în mod automat.

ISS.Sistem inteligent de Scanare (ISS) - scanează prin toate sistemele vehiculului și afișează codurile de eroare care sunt stocate în fiecare sistem.Acest lucru economisește timp și veți obține o privire de ansamblu rapidă a stării reale a întregului vehicul.Atunci când ISS este completă, puteți selecta apoi un sistem de control specifice pentru a analiza rezultatele în continuare.

ISI.Sistem inteligent de Identificare (ISI) identifică și selectează automat tipul de controler care este montat în vehicul.Acest lucru asigură că sesiune de diagnosticare este efectuată corect cu parametrii corect este necesar.

FUNCȚIA DE RAPORT.Fila această funcție, va fi capabil de a vedea adaptări și ajustări care sunt posibile pentru un anumit vehicul, fără a avea vehiculul aproape de tine.Împreună cu texte de ajutor ca un ghid, puteți planifica și de a fi eficient în munca ta; chiar și în situații complexe.

OBD-FUNCȚII.tcs este echipat cu o tehnologie unică multiplexor, care îi permite să fie folosit pe toate tipurile de vehicule, indiferent de nivelurile de tensiune și standarde de comunicare.Pentru aceste vehicule care nu utilizează standardul 16-pini conector, oferim un set complet de certificate și personalizate cabluri de adaptor și kituri.

UNIVERSAL.Pentru cele mai multe funcții de OBD, precum ajustările si programari, există instrucțiuni detaliate și texte de ajutor pentru a vă ajuta în munca de diagnostic.Veți găsi informații pas cu pas despre premise, pregătirea și punerea în aplicare a diverse funcții; a face chiar și cele mai complexe funcții simple pentru a efectua.

FUNCȚIA DE AJUTOR.Pentru cele mai multe funcții de OBD, precum ajustările si programari, există instrucțiuni detaliate și texte de ajutor pentru a vă ajuta în munca de diagnostic.Veți găsi informații pas cu pas despre premise, pregătirea și punerea în aplicare a diverse funcții; a face chiar și cele mai complexe funcții simple pentru a efectua.

Lista De Ambalare:

1x unitatea principală

1x Cablu OBD2

1x cablu USB

1x CD cu Software-ul

Foto Real Spectacol:

Etichete: obd, delphi, tcs cdp multidiag, 3d pen, multidiag pro, multidiag pro scanner, nec cititor, icar pro, steagul sloveniei, cdp.

Fisa tehnica

Versiune Software 2017.3 mai noi
Nume De Brand OBDIICAT
Caracteristică Specială V3.0 PCB + NEC Releu
Certificare CE
Limba Cehă, Denish, Olandeză, engleză, Finlandeză, Franceză, Germană, Greacă, Maghiară, Italiană, Norvegiană, POLONEZĂ, Portugheză, Rusă, Slovenia, Spaniolă, Suedeză, Turcă
Caracteristici Speciale bluetooth
Versiune Hardware multidiag pro
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Cititoare De Coduri De & Instrumente De Scanare
Software-Ul De Actualizare Da

Recenzii

Scrie o recenzie

Multidiag 2017.3 mai noi TCS Bluetooth 2016.1 +Keygen OBDIICAT TCS V3.0 NEC 9241A Verde Dublu PCB OBD2 Masina Camion Instrument de Diagnosticare

Multidiag 2017.3 mai noi TCS Bluetooth 2016.1 +Keygen OBDIICAT TCS V3.0 NEC 9241A Verde Dublu PCB OBD2 Masina Camion Instrument de Diagnosticare

Produse similare: