Cablu Dezizolat Sârmă Mașină de 0.06-0.98 Inch Electrice Sârmă Stripteuză 1 Lamă de Tăiere pentru tăiere și Dezizolare Resturi de Cupru

Produs nou

1 Produse

In stoc

1 068.01lei

-5%

1 124.23lei

Distribuiti

Informatii

Portabil Alimentat Electric Dezizolat Sârmă Mașină De Resturi De Cablu Stripteuză Instrument De Metal

Această mașină este automat de Dezizolat Sârmă Mașină.Această mașină este automată și sârmă gama este de până la 25mm.E ușor de utilizat, portabil și convenabil, de economisire a energiei, aspect frumos.Puteți obține sârmă de cupru după single lame de separare.Puteți recicla sârmă de cupru, beneficiază de non-izolate pur sârmă de cupru.

Caietul de sarcini

Model: Fir Electric Stripping Machine

Wire Gauge Gama: Φ 1,5 mm-Φ25 mm (0,05"-0.98")

Stripping Viteza: 60ft/min

Tensiune: 110V/220V 50-60Hz

Putere: 1/4 CP / 180W

Faza: Monofazat

Motor: Motor Cu Inducție

Overal Dimensiuni:240*320*320 mm

Despre Votage:

NOTĂ:110V numai pentru NOI 220V numai pentru marea BRITANIE UE UA Sau puteți cumpăra dreptul de Adaptor de Tensiune

Caracteristică

Ușor de a ajusta-abilitatea înseamnă o mai bună productivitate Potrivit pentru a scoate din plastic și de cauciuc de izolare de la intact resturi de sârmă de diferite dimensiuni găuri de alimentare Ușor de utilizat, portabil și de economisire a energiei Grele cutie de viteze

Design Avantaje:

Se montează cu ușurință la orice bancă sau stație de lucru.De înaltă calitate lumina greutate constructii din aluminiu durabil.Folosit pentru eliminarea din material plastic și de cauciuc de izolare de la intact resturi de sârmă.

Pachetul De Conținut

1 x Portabil Alimentat Electric Dezizolat Sârmă Masina 1 x Alimentare Panou 1 x Manual de utilizare

Motor Puternic

Motorul este viteza de separare este de aprox. 60 de metri pe minut pentru rapid căldură de eliberare, care realizează timp și de economisire a energiei.

Lamă Ascuțită

Construit de înaltă rezistență din aliaj special, este ușor de tăiat capacul de protecție de sârmă.Acesta poate dura mult mai mult timp de serviciu.

Hrănirea Gaura

Diferite dimensiuni de găuri de hrănire sunt potrivite pentru toate dimensiunile' fire cu diametre de la 0,05" (1.5 mm) pentru 0.98" (25mm).

Cutie De Viteze Grele

Această calitate de viteze duce la rapid stripping viteza, repararea de mașină de poziție, și în condiții de siguranță și de încredere de utilizare.În plus, o pereche de mănuși, o cheie, și o lamă sunt, de asemenea, incluse în pachet.

Aplicarea Pe Scară Largă

Este potrivit pentru diferite dimensiuni de fire și perfect pentru reciclare sârmă de cupru, de a scoate din plastic și de cauciuc de izolare de la intact resturi de fire.

Etichete: cablu de cupru stripper, email stripper, resturi de cupru, cablu de resturi, instrument manual, cablu peeler mașină, cupru stripper, cablu din material plastic stripper, resturi de sârmă stripteuză, sârmă de cupru.

Fisa tehnica

Certificare Nici unul
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Electric Dezizolat Sârmă Mașină

Recenzii

Scrie o recenzie

Cablu Dezizolat Sârmă Mașină de 0.06-0.98 Inch Electrice Sârmă Stripteuză 1 Lamă de Tăiere pentru tăiere și Dezizolare Resturi de Cupru

Cablu Dezizolat Sârmă Mașină de 0.06-0.98 Inch Electrice Sârmă Stripteuză 1 Lamă de Tăiere pentru tăiere și Dezizolare Resturi de Cupru

Produse similare: