Rapid Înrădăcinare Pulbere De Hormon De Creștere Rădăcină Răsaduri Germinare Taie Clona De Flori Semințe De Plante Семена Цветов Îngrășământ

Produs nou

1 Produse

In stoc

0.83lei

-66%

2.50lei

Distribuiti

Informatii

Dragi prieteni, bine ati venit la magazinul nostru!Începând de astăzi, să devină un fan de magazinul nostru, veți primi un plus de 5-10% reducere la toate produsele din magazin, și puteți verifica, de asemenea, produs nou împinge de la magazinul nostru, în timp, nu-l ratați! !

Descriere:

descriere produs

Clasificare: îngrășământ compus;

Aplicație: de irigare;

De stat: pulbere;

Caracteristici: planta rădăcină de creștere;

Aplicabile mediu: curte, terasa, gradina, etc.;

Utilizare: înrădăcinare;

Nutriția plantelor tip: cu eliberare susținută ABT;

Funcția: creșterea rapidă a rădăcinilor, răsaduri germinare asistență;

Eficientă și rapidă creștere rădăcină de germinare asistă înrădăcinare a suculente semințe să crească rapid rata de supraviețuire

Caietul de sarcini:

Caracteristici:

În compoziția corpului este de 90% naphthaleneacetic pulbere de acid, în timp ce naftalină acid acetic acționează ca un spectru larg de reglare a creșterii plantelor.

Potrivit pentru tăierea răsaduri, semințe de înmuiere și transplantare de copaci mari.Promovarea mai devreme de vindecare de incizie, de tăiere rapid înrădăcinare, germinare, și de a crește rata de supraviețuire.

Copac mare de transplant, radacinile firelor de par deteriorate si revina.Semințe de plantare pentru a crește în mod eficient rata de germinare.

Instrucțiuni:

Folosiți o cantitate mică de alcool sau băuturi alcoolice pentru a dizolva extract de rădăcină de + 5 grame de alcool (1 gram), se diluează cu apă, se concentrează cu răsaduri, se taie călugăriță bătrână, dacă mugurii sunt latente, de obicei, utilizați următoarea metodă:

1, rapidă clătire (ia rădăcină răsaduri): 1 gram 0.2 1 kg apa, de 2-3 cm baie aspră tăiere de bază la 5 la 15 secunde se poate ocupa de 3000 de puieți.

2, lentă scufundare metoda (adecvat pentru înrădăcinare răsaduri): 1 g de apă de 5-10 kg, înmuierea tăiere de bază de la 3 la 10 ore.

3, folosind metoda de root (potrivit pentru răsad transplantare): 1 gram de apă de 5-10 kg, se adaugă o cantitate mică de lut, realizate de rare noroi, poate fi în 500-1000 de răsaduri.

4, rădăcină de apă metoda (potrivit pentru copac mare transplantare): 1 gram de apă de 20 de kg, de umplere și diametrul de rădăcină în piept înălțime de 5 cm, poate fi turnat 40-50 diametru la înălțimea pieptului 10 cm, puteți turna 10-20.

5, semințele macerat: 1 g 40-50 kg de apă, inmuiati semintele de la 10 la 24 de ore, poate crește rata de germinare.

Pachetul Inclus:

1 BUC rapid înrădăcinare pulbere

Note:

Memento: produsul real este de doar 7-10g, vă rugăm să consultați greutatea reală a primit

Etichete: pălării mari de flori, verde, semințe de flori, big banana semințe, cytokinin, îngră, Root, naturale, pulbere de sulf, cresc led, ingrasamant osmocote, semințe de plante.

Fisa tehnica

De stat Pulbere
Origine NC(de Origine)
Nutriția plantelor tip eliberare susținută ABT
Clasificarea Îngrășământ Compus
Puritatea Nici unul
Numărul De Model Rapid Înrădăcinare Pulbere
En-Gros,Dropshipping Suport
Utilizarea înrădăcinare
Cerere Root
Tipul De Lansare Controlat
EINECS Nr. Nici unul
Nr. Nici unul
Funcția creșterea rapidă a rădăcinilor
MF Nici unul
Tip Alte
Alte Nume Rapid Înrădăcinare Pulbere

Recenzii

Scrie o recenzie

Rapid Înrădăcinare Pulbere De Hormon De Creștere Rădăcină Răsaduri Germinare Taie Clona De Flori Semințe De Plante Семена Цветов Îngrășământ

Rapid Înrădăcinare Pulbere De Hormon De Creștere Rădăcină Răsaduri Germinare Taie Clona De Flori Semințe De Plante Семена Цветов Îngrășământ

Produse similare: