1 buc Chase Flash Module Cutii de 3 etape Secvențiale Universal Pentru Auto Turn Semnal de Lumină

Produs nou

1 Produse

In stoc

16.32lei

-31%

23.98lei

Distribuiti

Informatii

Principalele avantaje:

Dacă sunteți în căutarea pentru următoarea ostentative actualizare, de ce nu folosi succesive de iluminat, la rândul său semnale?

Aceasta este o pereche de module cutii care convertesc standard intermitentă acțiune din față sau din spate, semnale rândul său, în succesive de iluminat.Fiecare pachet include (2) 3-pas secvențială module cutii, una pentru partea conducătorului auto și una pe partea șoferului.Pe partea pasagerului.Cu modul flash instalat cutie, masina ta e semnale rândul său, va primi trei secvențială ieșiri cu fiecare flash, care va dura aproximativ 0.28 secunde pentru o rotație completă de 0.85 secunde.

3-pas secvențială flash module cutii sunt universale pentru față sau din spate de semnalizare de multe masini luminile nevoie de un pic de actualizare de acțiune.Dacă nu aveți experiență în instalarea articole de actualizare, vă recomandăm o instalare profesională.Instalarea singur, păstrați în minte că acțiunile de adaptare, cum ar fi cabluri și cablu de extensie sunt necesare.

Caracteristici :

Intrare: 12 V DC

Ieșire: 12 V DC

Suportă până la 21 W simultan

2 bucati de 3-pas secvențială module cutii pentru faruri sau stopuri.

3 ieșiri succesive (fiecare dureaza aproximativ 0,28 secunde, și fiecare semnalizare clipește pentru o rotație completă de 0.85 secunde)

Unele backwiring cabluri de acțiune este necesară; Dacă nu ai experiență, vă recomandăm o instalare profesională

Q: Ce inseamna "simultan" în una dintre caracteristicile de mai sus?

O: În cea de-a doua caracteristică, "simultan" înseamnă că 3-pas secvențială flash module cutie poate suporta până la (3) 21 W becuri la un moment dat.Acest lucru se datorează faptului că nu toate cele trei becuri flash în același timp.

Q: ce face actualizarea spun?

O: retro ajustare înseamnă adăugarea unui element la masina ta care nu l-au părăsit fabrica.O pereche de secvențială flash module cutii este potrivit pentru multe masini, dar retehnologizare acțiuni sunt necesare pentru a instala?Pentru a instala 3-pas dynamic flash module cutii, modificări, cum ar fi cabluri și cablu de extensie sunt necesare.

Q: Cum pot conecta comune / negative sârmă la sol?

A: Cele trei fire negre de lumina aplicații trebuie să fie conectat la un singur fir negru de la modulul de cutie, care este ceea ce se numește comune / negative sârmă la sol.

Q: masina Mea foloseste aceleasi becuri pentru semnalizare spate și lumini de frână.Pot folosi acest secvențială modulul de cutie pentru semnalizare?

A: Nu.Dacă semnalizatoarele și stopurile de frână împărtășesc aceleași becuri, dinamic intermitentă module cutii nu va fi capabil să facă lămpi de semnalizare roti singur flash secvențial.

Pachetul include:

1buc 3 Pas Chase Flash Module Cutii

Etichete: flexibil cristal secvențială de semnalizare, yamaha a condus secvențială semnalizatoare, secvențială releu semnalizare led, secvențială curge lumina de semnalizare, led-uri secvențiale de semnalizare, mazda secvențială de semnalizare, diy secvențială led-uri de semnalizare, kia secvențială de semnalizare, vw passat secvențială de semnalizare, dinamic secvențială lumina de semnalizare.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand SHIDWJ
Numele Modelului Pasul 3 Chase Flash Module Cutii
Tip De Element Linii De Lumină

Recenzii

Scrie o recenzie

1 buc Chase Flash Module Cutii de 3 etape Secvențiale Universal Pentru Auto Turn Semnal de Lumină

1 buc Chase Flash Module Cutii de 3 etape Secvențiale Universal Pentru Auto Turn Semnal de Lumină

Produse similare: