Nou original Dell pentru Latitude 3400 3500 5584 DC-dc jack conector de alimentare cablu 0TM5N3 TM5N3 nc-0TM5N3

Produs nou

1 Produse

In stoc

108.26lei

-34%

166.55lei

Distribuiti

Informatii

Verificați imaginea de produs în mod clar de link-ul ,asigurați-vă că elementul a este același ca și originalul .

Despre noi :

Suntem unul dintre cei mai importanti laptop furnizorii de componente din china,specializata in exportul de laptop placi de baza,mai ales, să fie bun la marca de laptop placa de bază ,și într-o poziție de a furniza lcd de laptop ,tastatura laptop ,baterie și adaptor,avem propria noastra echipa de ingineri profesioniști și servicii de reparații pentru tine .cu de înaltă calitate ,aspect bun și preț rezonabil, clienții noștri sunt din toate colturile lumii , America de nord ,America de sud ,Europa,Australia,Africa, rusia și așa mai departe .

Pachet :

Vom alege elementul de bine .

Plata :

Noi sprijinim următoarele metode de plată.Toate plățile efectuate de pe Pastravariabologa.ro sunt prelucrate prin Alipay.

Livrare :

Ne va livra comanda in 2-5 zile după ce a primit plata .

În mod normal poate livra prin Pastravariabologa.ro standard de transport maritim , DHL , EMS ,TNT ,UPS-uri și așa mai departe , dacă preferați altă metodă de transport maritim , vă rugăm să ne contactați ,vă mulțumesc

Feedback-ul :

1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă Rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele pentru a ne .Feedback-ul dvs. pozitiv sunt mult mai apreciate.

2.Dacă nu se satisface cu piesele le-ați primit,vă rugăm să ne Contactați în primul rând pentru a rezolva orice problemă.Vom face tot posibilul pentru a oferi cele mai bune produse și servicii.Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail și vă vom răspunde într-un termen rezonabil

Etichete: dell latitud, opal, piatra, laptop piele, connector dell, baterie dell notebook-uri, dc jack, CF1015H12D, cazul dell inspiron 15, flacăra arma, dell keyboard protector.

Fisa tehnica

Certificare Nici unul
Pachet Da
Nume De Brand ZYDNLP
Origine NC(de Origine)
Tip laptop

Recenzii

Scrie o recenzie

Nou original Dell pentru Latitude 3400 3500 5584 DC-dc jack conector de alimentare cablu 0TM5N3 TM5N3 nc-0TM5N3

Nou original Dell pentru Latitude 3400 3500 5584 DC-dc jack conector de alimentare cablu 0TM5N3 TM5N3 nc-0TM5N3

Produse similare: