1 BUC Nouă Bărbați Costum Floare Brosa Trandafir Pentru Nunta Boutonniere Stick Pentru Barbati Cadouri Bijuterii

Produs nou

1 Produse

In stoc

1.54lei

-15%

1.83lei

Distribuiti

Informatii

100% de Brand nou și de Înaltă calitate

Culoare: Ca imagine

Material: Aliaj+Satin

Dimensiuni: Ca imagine

Vă rugăm să permiteți-0.5-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.

Caracteristici:

1. Realizate din satin si aliaj, material de buna calitate face ca aceste ace durabil și delicat.

2. Floarea de la butoniera pini sunt bine realizate, potrivit pentru a le trimite pentru soțul tău, tatăl, sau orice prieten de sex masculin.

3. Floarea de la butoniera ace cu lanț de metal servi ca accesorii elegante pentru nunta, petreceri sau de zi cu zi purta la birou sau pentru o intalnire de afaceri.

Pachetul include: pin Rever*1 buc

Atenție: Ca și calculatoare diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus, vă mulțumim pentru înțelegere.

Transport

Statele UNITE ale americii: 10 - 35days,marea BRITANIE: 25-40 zile, Brazilia și Rusia: 30-60 de zile.Alte țări: 15-55 zile.Acesta poate fi mai mare.Trimitem colete prin China Post Obișnuiți de Mici Pachete în Plus, dacă suma comenzii este mai mică de 7$ .Dacă nu poți să-l primească pentru o lungă perioadă de timp,vă rugăm să contactați-mă în primul rând !Putem oferi, de asemenea, exprima de transport maritim(3-5working pentru statele UNITE ale americii) (5-12working zi pentru alții) .

dacă ai nevoie de nava express, vă rugăm să ne contactați ,Aveți nevoie pentru a adăuga suplimentare taxele de transport maritim. (Taxe de Import, taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.)

Metoda De Plata

Vom accepta doar card de credit,Transfer Bancar ,Western Union, Escrow și

Cumpărător De Garantare

Suntem un fel si vanzator cinstit, satisfacția dumneavoastră totală este întotdeauna cele mai bune urări.dacă aveți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a părăsi orice neutru/negativ feedback-ul sau de deschidere disputa la noi , noi credem că serviciul nostru sincer va ajuta să rezolve această problemă lăudabil.

Politica De Returnare

Toate articolele vor fi verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.vă rugăm să returnați produsul în termen de 14 zile de la primirea acesteia, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția.Toate declarațiile sunt de așteptat să fie în original condiții, vă rugăm să ne e-mail în primul rând pentru adresa expeditorului si instructiuni.

Vă mulțumesc foarte mult pentru dvs. de grijă și sprijin.O(∩_∩)O

Etichete: ac de cravata, brosa pentru bărbați, pin rever, pin rever costum bărbați, broșă bijuterii, brosa pentru costum, gay pin, memento mori, una bucata pin, pin costum.

Fisa tehnica

Metale De Tip Aliaj De Zinc
Gen BĂRBAȚI
Material panglica
Broșe Tip Broșe
Stil Clasic
Forma\model Flori
Nume De Brand LNRRABC
Fine sau de Moda Moda
Tip De Element Broșe
Numărul De Model Ace Brosa
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

1 BUC Nouă Bărbați Costum Floare Brosa Trandafir Pentru Nunta Boutonniere Stick Pentru Barbati Cadouri Bijuterii

1 BUC Nouă Bărbați Costum Floare Brosa Trandafir Pentru Nunta Boutonniere Stick Pentru Barbati Cadouri Bijuterii

Produse similare: