Toaletă Inel de Ceară Kit pentru Podea Evacuare Toalete Noi Instala sau Re-scaun

Produs nou

1 Produse

In stoc

27.94lei

-41%

47.38lei

Distribuiti

Informatii

Toaletă Inel de Ceară Kit pentru Podea Evacuare Toalete Noi Instala sau Re-scaun

[Semne de Rău Toaletă Inel de Ceară]: Dacă simțiți miros de canalizare-ca mirosul vine de la toaleta, nu există scurgeri sau toaleta este trepidanta, e probabil o problemă cu inel de ceară, și trebuie să fie înlocuit.

[Inel de ceară Kit cu Alamă, Șuruburi]: toaletă inel de ceară caracteristici grosime și durabilitate, include alamă solidă castron la etajul șuruburi, șaibe, de fixare și piulițele pentru DIY ușor de instalare de noi de podea muntele toaletă instala sau re-relaxare.Inclus polietilenă cu flanșe maneca extinde de descărcare de gestiune de deschidere și oferă un sigiliu pozitiv și adecvat castron de aliniere.

[Se potrivește de 3 inch sau 4 inch Deșeurilor Linii]: Universal constructie ceară garnitură se potrivește atât 3inch și 4 inch deșeurilor linii, ceara castron inel se potrivește perfect în toaletă de evacuare și conductele să sigileze orice scurgere, asigura o permanentă, sanitare, de gaz și de etanșare pe cele mai multe tipuri de apă dulapuri.

[Verifica Toaletă Dulap Flanșă Înălțime înainte de Cumpărare]: Când înlocuiți un vas de toaletă inel de ceară, verifica toaleta flanșă înălțime în raport cu parchet.Dacă toaleta flanșă este mai sus, sau chiar până la 1/4 inch de mai jos podele, utilizați un standard inel de ceară.Dacă toaleta flanșă este mai mic decât 1/4 inch de mai jos podele folosi un strat gros de ceara inel.

[INSTRUCȚIUNI de INSTALARE]: Pentru podea evacuare a wc-uri.Gata de utilizare la 70°F temperatura.Nu se va intari sau se deterioreze.Forme etanșă la gaze, miros strâns și sigiliu etanș.

tip: A/B

culoare: galben-maro

Material: metal

Conținutul Pachetului:

1 x Toaletă Ceara Kit Inel

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: xr piele de sarpe.

Fisa tehnica

Varsta Recomanda 7-12y, 12+y, 18+
Material bumbac, poliester, Plastic
Culoare Roz
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Toaletă Inel de Ceară Kit pentru Podea Evacuare Toalete Noi Instala sau Re-scaun

Toaletă Inel de Ceară Kit pentru Podea Evacuare Toalete Noi Instala sau Re-scaun

Produse similare: