Iubitorii Prieten De Familie Colecție Cadou Figurine Handmade, De Artizanat Decor Acasă Statuie Sculptură Soția Hushand Sculptură Din Lemn, Ornamente

Produs nou

1 Produse

In stoc

46.68lei

-13%

53.67lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

Design: Această statuie de lemn întruchipează pe deplin iubirea dintre familie, arată o atmosferă armonioasă.Inima/copilul este prins între o parte dintre iubitorii.

Material: Acest manual figurina este realizata din lemn eco-friendly material cu textură naturală, protecția mediului, rezistent la uzură.

Sculptate manual: marginile și colțurile sunt fin lustruit, se atinge de confortabil.

Mai multe Decor: statuie de lemn ca un raft decoratiuni, gata pentru a afișa pe rafturi plutitoare, colț de raft, raft îngust, mantel semineu rafturi.

Ca un decor de masă, afișajul de pe canapea si masa consola, introduceți masa, masă și profesor de birou.

Cadou: Perfect cadou de casa noua, cadou de ziua de nastere, orice aniversare cadouri pentru familie.

Caietul de sarcini:

Material: Lemn

Culoare: Lemn

Tipuri: 1, 2(Diferite Forme)

Dimensiune(Lxh):

Tip 1: Despre 17x15cm/6.69x5.9inch

Tip 2: 20.5x11.5cm/8.07x4.53inch

Pachetul include:

1 buc x Sculptura in Lemn

De transport maritim 1. Am expediat în întreaga Lume. 2. Putem livra comenzi în termen de 2-7 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată. 3. Articol trimis de CHINA Post Airmail, ajunge, de obicei, cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 22 de zile. 4. Din cauza timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori(vreme/vamale/de vacanta), aceasta poate duce până la 35-45 de zile.Dacă nu primiți elementul după care zile, vă rugăm să ne contactați, vom investiga și de a rezolva problema cu livrarea.

5.Sfat: Pastravariabologa.ro nevoie de 12-24 de ore pentru a verifica dacă plata dvs.,vă rugăm să fie pacient.

Politica de returnare Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.Taxele de transport este plătită de către cumpărător.

Alte Politici 1. Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să resping dvs. de e-mail și vă vom răspunde cât mai curând posibil. 2. Cumpărător Serios Numai!Vă rugăm să plasați comanda doar daca sunteti de acord toate clauzele.

Contactați-ne Dacă aveți orice probleme cu privire la articol.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.multumesc!!!

Etichete: acasă sculptura, ceramic statue, ambarcațiuni din lemn, lemn sculptat figura, sclipici panglică, statui din lemn, familia statuie, omul modern statuie, rășină sculptura, statui dragon.

Fisa tehnica

Tema Oamenii
Material Lemn
Origine NC(de Origine)
Stil Modern

Recenzii

Scrie o recenzie

Iubitorii Prieten De Familie Colecție Cadou Figurine Handmade, De Artizanat Decor Acasă Statuie Sculptură Soția Hushand Sculptură Din Lemn, Ornamente

Iubitorii Prieten De Familie Colecție Cadou Figurine Handmade, De Artizanat Decor Acasă Statuie Sculptură Soția Hushand Sculptură Din Lemn, Ornamente

Produse similare: