Profesionist Chitara Electrica Stand Universal De Pliere Electrica De Bas Acustic Sta Un Cadru Muzical Rack Suport Chitara Accesorii

Produs nou

1 Produse

In stoc

52.01lei

-16%

61.92lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

Premium pliabil suport disponibile pentru cele mai multe instrumente, cum ar fi chitare acustice, chitare electrice, viori, ukulele.

Adoptarea de înaltă rezistență ABS inginerie din material plastic, durabil și robust pentru o durată lungă de viață.

Stand caracteristici ușor cu retractabil și design pliabil, usor de pliat pentru dimensiunea portabil, convenabil pentru a transporta în jur.

Există covoare de cauciuc pe picior parte a standului, anti-alunecare și stabil-ți ții iubitul instrumente

Perfect instrument muzical stand, extinse folosite in casa, garsoniera, de școală, de călătorie, în interiorul și în afara.

Caietul de sarcini:

Material: ABS+cauciuc

Culoare: Negru

Element Dimensiune: 28.5 * 33.5 * 5.3 cm / 11.22 * 13.19 * 2.09 în

Element Greutate: 355g / 12.52 oz

Dimensiune pachet: 33 * 10 * 6.5 cm / 12.99 * 3.94 * 2.56 în

Greutate pachet: 427g / 15.06 oz

Lista De Pachete:

1 * stand

2 * gadget-uri

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Pastravariabologa.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Etichete: pliabil suport pentru muzică, tuner, foaie stand, victorian suport pentru muzică, compact pliere suport pentru muzică, yamaha pliante suport pentru muzică, scor sta, pliere portabil de muzică sta, notă de muzică sta, muzica trepied.

Fisa tehnica

Potrivit pentru Instrumente Muzicale Chitare acustice/chitare Electrice/Viori/Ukulele
Numărul De Model Instrument General Sta
Origine NC(de Origine)
Material ABS+Cauciuc
Plug Type Nici unul
Tip Alte

Recenzii

Scrie o recenzie

Profesionist Chitara Electrica Stand Universal De Pliere Electrica De Bas Acustic Sta Un Cadru Muzical Rack Suport Chitara Accesorii

Profesionist Chitara Electrica Stand Universal De Pliere Electrica De Bas Acustic Sta Un Cadru Muzical Rack Suport Chitara Accesorii

Produse similare: