Ambarcațiunile de Instrumente de Tăiere Cuțit de Hârtie Cu 360 de grade de Artă Instrument de Tăiere Cadou Bun Arcul de Tăiere Moare Cortador De Papel Сделай Сам Станки

Produs nou

1 Produse

In stoc

18.65lei

-45%

33.93lei

Distribuiti

Informatii

Ambarcațiunile de Instrumente de Tăiere Cuțit de Hârtie cu 360 de grade de Artă Instrument de Tăiere Cadou BUN

caracteristică:

Nume: cuțit de Utilitate

Instrument de tăiere funcționează ca un stilou, taie ca un cuțit!În contrast cu alte obiecte de artizanat cutite, lama nu taie ușor în piele umană, cu utilizarea normală și, prin urmare, este foarte potrivit pentru utilizarea în școli pentru tineri mestesugari si hobby entuziaști.

Rotativ la 360 ° lama: Acest instrument de mână are o 360 de grade rotative lama care vă permite să taie foarte forme complexe rapid și ușor.În contrast cu alte ambarcațiuni cutite, lama nu taie pielea umană, cu utilizarea normală și, prin urmare, este foarte potrivit pentru utilizarea în școli pentru tineri ambarcațiuni și entuziaști hobby.

De înaltă calitate din oțel carbon: Compatibil cu toate perforare și mașini de imprimare în relief.Modelul Acesta vă permite să taie forme complexe de vinil, materiale de tapițerie pentru a crea propriile autocolante și discuri.

UȘOR DE UTILIZAT: dispozitivul De tăiere este la fel de ușor de utilizat ca un stilou pentru a obține modelul vrei rapid și ușor.În același timp, este, de asemenea, ascuțite și ușor de utilizat pe hârtie obișnuită, carton, adeziv susținute de vinil, și 4 mil folie de plastic.

Gamă largă de utilizări: hârtie de tăiere, șablon de creație, planificator autocolante, opere de artă, design grafic, arhitectura, albume, vinil litere și multe alte utilizări.Versatil în uz in locuinta, birou, studio și atelier.

Numele: Placa De Tăiere

100% de brand nou și de înaltă calitate

Numărul De Model: A4

Material :pp

Dimensiune :: 30cm * 22cm * 0.2 cm

De înaltă Calitate, de Auto-reparare

Pentru a preveni desktop de la a fi tăiate

Numele: cap de Tăiere

Caietul de sarcini: 15°, 30°, 45°

Produse includ:

1 x placă de tăiere, 3 × cap de tăiere (15°, 30°, 45°), 1 × cuțit utilitar

note:

Toate dimensiunile sunt măsurate manual, astfel încât vă rugăm să lăsați o distanță de 1-2cm.

Datorită diferenței în lumină și a ecranului, culoarea de post pot fi ușor diferite de imagine.Vă rugăm să înțelegeți că.

Etichete: taie mor, țesut relief foldere, sec moare, mor taie machin, moare masculi, cuțit ambarcațiune, mor de tăiere mini relief mașină, foto trimmer, embossalicious relief foldere, cuțit japonez set.

Fisa tehnica

Caracteristica de 10 piele mor cutter
Caracteristică 6 mor de tăiere plăci de
Caracteristica 5 Masina De Debitat
Caracteristică 14 Ambarcațiunile De Instrumente De Tăiere Cuțit De Hârtie
Caracteristică 2 Cutter
Material pp
Caracteristică 3 mașină de tăiat hârtie
Caracteristică 8 exacto knife
Caracteristica 11 piele mor cutter
Caracteristica 12 Cuțit Utilitar
Caracteristica 7 scrapbooking instrumente
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 4 arcul de tăiere moare
Numărul De Model 1
Caracteristică 1 masina
Caracteristică 13 Tăiere Placă
Caracteristică 9 acrilice cutter

Recenzii

Scrie o recenzie

Ambarcațiunile de Instrumente de Tăiere Cuțit de Hârtie Cu 360 de grade de Artă Instrument de Tăiere Cadou Bun Arcul de Tăiere Moare Cortador De Papel Сделай Сам Станки

Ambarcațiunile de Instrumente de Tăiere Cuțit de Hârtie Cu 360 de grade de Artă Instrument de Tăiere Cadou Bun Arcul de Tăiere Moare Cortador De Papel Сделай Сам Станки

Produse similare: