4 în 1 Fructe din Oțel Inoxidabil Set de scule Inoxidabil Pepene verde Fructe de Tăiere Carving Set de scule pentru Fructe Slicer Sape Separator de Pulpa

Produs nou

1 Produse

In stoc

35.48lei

Distribuiti

Informatii

Aceste două fețe pepene galben ballers face mai mult decât a face frumos de dimensiuni bile de pepene galben, puteți utiliza, de asemenea, să pregătească o varietate de fructe, legume, dulci și sărate elemente.

Mici dimensiuni scoop curat elimină semințele de legume ca ardei, castraveți și vara și iarna suc de fructe.De mari dimensiuni scoop este ideal pentru salata de fructe, inghetata, prajitura, prajituri si multe altele.

Caracteristici Principale

[4 IN 1 MULTIFUNCTIONAL CUȚIT de PEPENE galben ȘI FRUCTE SCOOPER SET]: design Unic, funcția include cuțit de pepene galben pentru săpat, în formă de V carver cuțit de sculptură în fructe, mari și mici fructe scooper pentru feliere fructe și pulpă de fructe de separare, un must-have de bucătărie la îndemână instrument, instrument perfect kit pentru fructe, salate, garnituri și fructe sănătoase gustări.

[De SIGURANȚĂ de FRUCTE ȘI LEGUME BALLER SCOOPER INSTRUMENT]: Proiectat pentru siguranță, materialele folosite sunt de calitate alimentară de plastic și oțel inoxidabil rezistent la coroziune, de asemenea, ne-am îmbunătățit tehnica de productie pentru a face lama si maner asamblat complet și bine, nu aveți nevoie să vă faceți griji slăbiți sau rupte în timpul utilizării.

[UȘOR DE UTILIZAT ȘI UȘOR DE CURĂȚAT]: Acest multifuncțional de fructe și legume de cupă și cuțit set sunt toate cu oțel inoxidabil cap, ceea ce face mai ușor, dar eficient de a utiliza decât plastic, nu miros a plecat după utilizare.Pur și simplu clătire sau arunca-l în top-raft mașină de spălat vase pentru curățare, spații de depozitare.

[UȘOR PENTRU a STOCA]: proiectarea integrată face ca aceste 3 instrumente individuale pot fi imbricate împreună ca un set, agățat sau punand in interiorul sertar pentru magazin, curat și ordonat, nu numai pot economisi spațiu valoros pentru bucataria ta, dar, de asemenea, nu este nevoie să vă faceți griji deplasa pierde nici una dintre ele.

[FACE BUCĂTĂRIA DUMNEAVOASTRĂ VIAȚA mai UȘOARĂ]: Acest cuțit scooper set poate ajuta să rezolvați cu ușurință problemele întâmpinate în bucătărie, nu numai de fructe,inclusiv pepene verde pepene galben, pitaya, kiwi, pepene baller, de asemenea, poate fi folosit ca ice cream scoop, la gol rosii, servire unt, se scoate miezul de mere/piersici/pere, face chiftele și așa mai departe, hai să o încercați.Folosind Metode

Caietul de sarcini

Materiale

430 din oțel inoxidabil +PP

Greutate Produs

128G

Dimensiune Produs

(L x W x H)

22 x 6.9 cm

Conținutul Pachetului

Sculptură în fructe cuțit să sape mingea din trei piese × 1 Notă

Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată în imagine.

nedefinit

Etichete: dewalt set complet de instrumente, lego setul de unelte, din oțel inoxidabil, oala steamer set, set de scule 230, farfurie, set de farfurie, expander pentru tub de cupru, masina instrumentul de reparare, dewalt instrumente pachet, pex pipe instrument.

Fisa tehnica

Material Din Oțel Inoxidabil
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

4 în 1 Fructe din Oțel Inoxidabil Set de scule Inoxidabil Pepene verde Fructe de Tăiere Carving Set de scule pentru Fructe Slicer Sape Separator de Pulpa

4 în 1 Fructe din Oțel Inoxidabil Set de scule Inoxidabil Pepene verde Fructe de Tăiere Carving Set de scule pentru Fructe Slicer Sape Separator de Pulpa

Produse similare: