Complet Piața Diamant Tablou Cascada 5D DIY Diamant Broderie Mozaic Artă Peisaj Kituri de Acasă Decorare

Produs nou

1 Produse

In stoc

27.90lei

-47%

53.63lei

Distribuiti

Informatii

Nume produs: Noua generație de BRICOLAJ diamant paiting --- Rotund / Pătrat Magic diamond Materiale de pictura: 2.8 mm Rotund Rășină Diamant generație Nouă Rundă de Rășină de Diamant, cu 447 de Culori DMC Despre Drill: 100% Plin de Foraj Despre Rama: Fara Rama, după care aveți nevoie pentru aderență la locale Cumpăra Cadru Despre Pachetului: 30x40 cm, pachetul de caseta, Caseta de culoare / Sac -Caracteristici: diamant Rotund; Diamant acoperi pânză completă, este plin de diamante broderie -Multifuncțional: Poate fi folosit in Dormitor, Sala de Mese, Baie, Spalatorie, Bucatarie, Studiu, Casa, Birou, Hotel, Restaurant și Bar, Acasa / Hotel / Decor de Birou, Cadou Unic - Proces: Noi tehnologii, Diferite pătrat cu diamante și alte diamante.Aceasta este cea mai recentă tehnologie. 01, diamantul procesul de tăiere este strictă, touch este perfect, culoarea este clar, transparent flash-uri, și anume indicele de refracție este mare. 02, Eco-friendly material de rășină, non-toxic și fără gust, utilizarea pe termen Lung sau, Nu este ușor să se estompeze, așa că frumusețea nl fidelitate a imaginii.

01, diamantul procesul de tăiere este strictă, touch este perfect, culoarea este clar, transparent flash-uri, și anume indicele de refracție este mare. 02, Eco-friendly material de rășină, non-toxic și fără gust, utilizarea pe termen Lung sau, Nu este ușor să se estompeze, așa că frumusețea nl fidelitate a imaginii.

01, substratul este format de înaltă definiție prelata și culoare, și anume fiecare Culoare corespunzătoare bloc este reprezentată ușa și alfabetică simbol, care este ușor să se distingă. 02, Panza nu este ușor de a deteriora, eficient, rezistent la apă și steamproof, de Înaltă calitate și Durabil. 03, Vom folosi adeziv special pentru a face mai puternică și mai puternică.

01, Cu atât mai mare dimensiunea, sapa mai bine efectul!Fiecare diamant dimensiune: 2.8 mm x 2.8 mm. 02, Toate produsele sunt măsurate de mână și poate enl abatere de la 0-2 cm, muri este normal. 03, usa diferența între lumină și ecran, culoarea elementului pot fi ușor Diferite de imagine, vă rog să mă iertați. 04, Dacă aveți nevoie de alte de dimensiuni mai mari, contactați-ne, vă mulțumesc !

01. După ce a primit pachetul, deschide pachetul în primul rând.verificați că setul de toate piesele sunt complete. 02. Asigurați-vă că toate diamond culori și pungi sunt complete în conformitate cu lista de verificare. 03. Deschide și o parte mică de bandă pentru a preveni praf. 04. Selectați un personaj (simbol), pentru a găsi corespunzătoare diamant și puneți-l în exercițiu. 05. Ușor extract de diamant, cu ajutorul unei pensete, până când întreaga imagine este completă. 06. Imprima un diamant pe fotografie și de carte și de a defila pe panza. 07. Ia-o imagine pentru a decora locale cadru de piață și de a folosi sau de a decora rama dumneavoastră preferat.

01.Datorită diferitelor dimensiuni de ordinul, instrumentul este supusă condițiilor reale, vă rugăm să știu!

01.Diamantul nostru de pictura este semi-finite, nu include cadru, și neterminate Fotografie ai nevoie de ea tine. 02.Există două diamante pentru a alege de vizitatori, piața de diamante și diamante rotunde.Am adaugat 30% diamante!Nu numai prețuri mici, dar, de asemenea, de bună calitate. 03.Când ați terminat, puteți trimite fotografia la noi.Cunosc permisiunea dumneavoastră, vom arăta Nl aprecia la cumpărători din întreaga lume!

Calitate de Top de asigurare a Calității; preț Competitiv Toate bunurile sunt strict fabricate prin fabrică în conformitate cu standardele internaționale.Transport rapid Consolida comenzi; cele mai Bune și servicii în timp util; Garanta ca sunt 100% mulțumit; reducere Mare pentru o mare ordine!

01. Personaliza orice diamant pictura doriți să faceți este foarte la modă și popular. 02. Elan pictura a enl poveste bună, de a face diamant procesul de vopsire semnificative. 03. Diamant pictura poate enl cadou unic de memorie din enl foarte la modă ornament. 04. Contactați-ne pentru a dumneavoastră preferat diamond picturi.

01.Elementele vor fi livrate în termen de 2-4 zile de la primirea de verificare de plată. 02.Toate elementele vor fi livrate în China de aer din ePacket. 03.Transfer variază ușa metoda de transport și, de obicei, durează 10-30 de Zile lucrătoare pentru a ajunge. 04.În cazuri rare, aceasta poate fi amânată, în funcție de vreme țara dumneavoastră și Viteza de bunuri.

Etichete: yusb magnetic cablu samsung 20.

Fisa tehnica

Zona Lipirea Plin
Cadru No
Ambalajul Extern Cutie De Culoare
Tip de en-Gros Da(>50 Buc)
Stil Stil European și American
Origine NC(de Origine)
Model Tip Scenic
Material Rășină
Forma De Diamant Pătrat
Forma Multi-imagine Combinație
Utilizarea Picturi
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Setați Tipul Da
Numărul de Culori Peste 45

Recenzii

Scrie o recenzie

Complet Piața Diamant Tablou Cascada 5D DIY Diamant Broderie Mozaic Artă Peisaj Kituri de Acasă Decorare

Complet Piața Diamant Tablou Cascada 5D DIY Diamant Broderie Mozaic Artă Peisaj Kituri de Acasă Decorare

Produse similare: