Pentru Nintend Comutator Caz de Desene animate Drăguț, Plin de Acoperire Coajă de Bucurie-Con Controller Shell Hard TPU Capacul Cutiei Pentru Nintend Accesorii Întrerupător de

Produs nou

1 Produse

In stoc

29.10lei

Distribuiti

Informatii

Descriere: se potrivesc Perfect pe consola de joc Ușor de aplicat și îndepărtat Ușor acces la toate controalele dispozitiv Proteja consola de la praf, apă și zero Precise acces la mufe, porturi și switch-uri Potrivite pentru Nintend Comutator Pachetul include: 1 x Caz pentru Nintend Comutator

= = = = = = = = Satisfactia Ta, Urmărirea Noastră= = = = = =

1. Acceptam Visa, MasterCard,et.

2. Toate Cardurile de Credit Sunt Acceptate Prin Sigure bment Procesor ESCROW .Un Lider al Treilea-Petrecere Online bment Platforma, Este Rapid, Sigur Și Ușor De Utilizat. · Atunci când Face bment De Escrow, Banii Tăi sunt Depozitate în Siguranță În Contul Dvs.. · Bani Este Eliberat Numai La Noi După Ce A Confirma Livrarea. · Dacă nu Puteți Checkout După Plasarea Comenzii, vă Rugăm să Așteptați Câteva Minute Și încercați din nou bments. · bment Trebuie să Fie Finalizate în Termen de 3 Zile Sau Comanda Va Închide.

1. Transport la nivel mondial, cu Excepția Unor Țări Și APO/FPO.Elementele Vor Fi Livrate în Termen de 1-7 Zile lucrătoare După ce Ne Confirma bment .

2. Spune-Mi te rog Adresa Ta de Curent După bment în Termen de 1-2 Zile; în caz Contrar, Ne Va Livra Elementul Bazat Pe Escrow Adresa, Astfel încât Asigurați-vă că Acesta Este Corect.

3. Înainte De A Comanda Vă Rugăm Să Ne Contactați Pentru A Confirma Preferat Metoda De Expediere.În Mod Normal, Este Nevoie De 7-30 Zile Lucrătoare De Sosire Prin E-Mail De Aer, Unele Țări Ar Putea Nevoie De Mai Mult, Cum Ar Fi Rusia, Brazilia.Și Durează 3-10 Zile Lucrătoare De Express.

4. Uneori, Ar Fi Mai mult Din Cauza Vremii nefavorabile, O Pierdere De Timp În hs-ul creatininei.Noi Nu Suntem Responsabili Pentru Aceste Motive.Astfel, Vă Rog, Așteptați Cu Răbdare Atunci Când Nu Primi Produsul La Timp.Dacă nu Primiți produsul în Termen De Treizeci de Zile, vă Rugăm să Ne Contactați, Și Apoi Ne Va Ajuta să-L Urmăriți.

5. Elementul Va Fi q Ca w Care Vă Pot Ajuta Să n e a.Noi Nu suntem Responsabili Pentru Orice h k Sau e un.Dacă o Sau k În Țară Este Foarte Mare, va rugam sa Ne informati Pentru a f O x n Pe Voce, Astfel Încât să Poate Mult b x o.

6. Timpul De Livrare Pentru Referință:

ANUNȚ: SERVICII de TIMPUL de TRANZIT Este Furnizat de Către operatorul De Transport Și Exclude Weekend Și de Sărbători.Timpii De Tranzit Poate Varia, În Special În Timpul Sezonului De Vacanta.

1. De La Data De Achiziție Inițial În Condiții Normale De Utilizare, Oferim 12 Luni Garantie Pentru Produsele Noastre. 2. Singurul Element Defect Va Fi Oferit De Schimb.

3. Aveți La Dispoziție 7 Zile Pentru A Ne Contacta Și 30 De Zile Pentru A Reveni De La Data La Care A Fost Primit.Dacă Acest Element Este În Posesia Ta Mai Mult de 7 Zile, se Consideră Că Este Folosit Și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul De Livrare Este Suportat De Către Ambele Vânzător Și Cumpărător În Jumătate.

4. Toate produsele Returnate Trebuie să Fie În Ambalajul Original Și Trebuie să Ne Furnizați Cu Transport Număr de Urmărire, Motiv Specific Pentru a Reveni, Și PO Ta # .

5.Va vom returna INTEGRAL SUMA bMENTS, La Primirea bunului În Starea Inițială Și Ambalare, Cu Toate Componentele Și Accesoriile Incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător Și Vânzător A Anula Tranzacția De la Pastravariabologa.ro.Sau, Puteți Alege Să Aveți Un Înlocuitor.

1. Vă Rugăm Să Confirmați Primirea Produselor După Ce Le-Ai Primit. 2. Dacă Aveți Orice Întrebare Pentru Produsele Ați Primit, Vă Rugăm Să Ne Contactați În Timp Și Vom Încerca Noastre Cele Mai Bune Pentru A Rezolva Problemele Și A Face Să Vă Mulțumiți. 3. Vă Rugăm Să Ne Dea Feedback-Ul Pozitiv Dacă Sunt Îndeplinite.Dacă Nu, Vă Rugăm Să Ne Contactați Înainte De A Părăsi Orice Feedback Negativ Sau Neutru.Vom Lucra Cu Tine Pentru A Rezolva Orice Probleme.

Etichete: accesoriu nintendo comutator, bucurie con coajă de locuințe, funda comutator, sg, femeie conector jamma, joc set cu cască, nfc pro, bucurie con coajă negru, joycon shell, extremerate comutator.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Nintendo Model NINTENDO A COMUTA
Numărul De Model Fata Spate Protectie pentru Nintendo NS Joycon Joypad
Compatibil Marca/Model nintendo
Nume De Brand KomoKe

Recenzii

Scrie o recenzie

Pentru Nintend Comutator Caz de Desene animate Drăguț, Plin de Acoperire Coajă de Bucurie-Con Controller Shell Hard TPU Capacul Cutiei Pentru Nintend Accesorii Întrerupător de

Pentru Nintend Comutator Caz de Desene animate Drăguț, Plin de Acoperire Coajă de Bucurie-Con Controller Shell Hard TPU Capacul Cutiei Pentru Nintend Accesorii Întrerupător de

Produse similare: