PLC CAM4-60T10-E XINJE

Produs nou

1 Produse

In stoc

2 269.27lei

Distribuiti

Informatii

Privire de ansamblu:

Pentru CE PLC Model: CAM4-60T10-E Alimentare: AC100-240V

Remarca:

1. Vă rugăm să asigurați-vă că să acorde sub premisa de siguranță. 2. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Vă rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a licita/cumpara. 3. Vă rugăm să scrieți detaliate adresa de livrare, informații de contact și numărul de telefon la plată, este foarte important de a livra pachetul cu succes.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Pastravariabologa.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.Memento Special pentru toți cumpărătorii trebuie să scrie numele complet (prenume, nume, prenume), dacă numele tău este greșit, nu veți primi pachetul.Multumesc foarte mult. 4. Acceptam Carduri de Credit, T/T, Western Union, Alipay, WeChat și Cec 5. Ne va livra produsele în termen de 1-5 zile lucrătoare de la primirea de plată.

Livrare:

1. Toate produsele comercializate sunt de brand nou. 2. Tot pachetul este standard cutie de hârtie de împachetat sau de ambalaj din lemn pentru ordine mari. 3. Pls notă data de livrare folosind diferite Express, deci pls alege dreptul de livrare în funcție de nevoie de dumneavoastră. 4. Dacă vă pregătiți pentru comanda mare, vă rugăm să ne contactați dacă doriți livrare prin orice altă metodă. 5. Toate pachetele vor fi livrate cu un Număr de Urmărire.

Feedback-ul:

Feedback-ul dvs. pozitiv este foarte apreciat.Garantam calitatea produselor noastre.Fiecare element va fi verificat cu atenție înainte de livrare.Vă rugăm să ne contactați imediat dacă există vreun motiv pentru care te simți.Vom face întotdeauna cele mai bune noastre de a face de satisfacție a clienților.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați un pozitiv cinci stele feedback-ul pentru noi, este foarte important pentru noi.Mulțumesc foarte mult în avans.

Contactați-ne:

Vom răspunde la întrebările dumneavoastră, ca imediat ce va fi posibil.Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că avem câteva ore diferență, prin Urmare, ne promit că va încerca cel mai bun pentru a răspunde în termen de 24 de ore.Pentru cea mai mare parte, de asemenea, vă rugăm să ne contactați pentru detalii.

Etichete: cam4 australia cams, anunțul, hmi, webcam studio, touchwin ecran tactil, nendoroid, wifi webcam larg, op320 o, omul dracului, plc hmi.

Fisa tehnica

DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Numărul De Model CAM4-60T10-E
Certificare CE
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand XINJE

Recenzii

Scrie o recenzie

PLC CAM4-60T10-E XINJE

PLC CAM4-60T10-E XINJE

Produse similare: