Masina Dezaburitorului De Lunetă Kit De Reparare Reparare Ceață Linie De Auto Spate Geam Fix Rupt De Linii A Dezaburitorului De Linii De Reparare

Produs nou

1 Produse

In stoc

31.35lei

-30%

44.80lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

Fereastra din spate oglindă a dezaburitorului de reparare kit este conceput pentru a repara zgâriat sau rupt dezaburitorului de lunetă linii de grilă.Suprafețele care urmează să fie respectate trebuie să fie netedă și plană.Reparațiile pot fi făcute în mod ideal la temperaturi de (10 grade Celsius pentru 24 de grade Celsius).Acesta oferă un low-cost, de înaltă calitate, pentru reparații deteriorat dezaburitorului de lunetă grile și file.

Caracteristici:

1. Folosit pentru a repara zgâriat sau rupt dezaburitorului de lunetă linii de grilă.

2. Face permanent, invizibil reparații.

3. Repara rapid și ușor, cu un cost ieftin.

4. Adeziv este special formulat pentru a efectua de energie electrică.

5. Urmați instrucțiunile cu ușurință cu pas.

Instrucțiuni:

Pasul 1.

Determina care linie a grilei este rupt și în cazul în care reparațiile trebuie să fie efectuate, opriți dezaburitorului de lunetă.Curățați suprafața de sticlă cu o cârpă.

Pasul 2.

Așezați cu grijă de mascare benzi de-a lungul rupt zona.Asigurați-vă că pentru a alinia ambele capete de linie întreruptă cu benzi de mascare.Asigurați-vă că există o bună etanșare între fereastră și mascare benzi.Apăsați mascare benzi de sticlă și asigurați-vă că toate bulele de aer sunt eliminate.

Pasul 3.

Se aplică de argint compus de reparații de-a lungul partea de sus a benzi de mascare cu tampoane de bumbac furnizate.Pentru a evita material solid rămâne pe partea de jos sau părțile de sticlă, se Amestecă argint compus de reparații cu tampoane de bumbac înainte de utilizare,

Pasul 4.

Utilizați o racleta de plastic pentru a face pe suprafețe netede și plate.Asigurați-vă că de argint compus de reparații se suprapune cu ambele capete de linie frântă.Uite prin geamul din interior, nu ar trebui să fie nici o lumină care arată prin zona reparată.Dacă lumina apare, se aplică un alt strat de compus de reparații.

Pasul 5.

Scoateți mascare benzi imediat.

Pasul 6.

După ce a eliminat mascare benzi, uscat argint compus de reparații.

(A)Vindeca în termen de 15-20 minute dacă lăsați să se usuce natural.

(B)Tratarea în termen de 2-5min dacă se Usucă cu un uscător de păr.

Pasul 7.

Curățați suplimentar de argint compus de reparații pe sticla cu alcool prep-pad.Așteptați 24 de ore înainte de a porni pe dezaburire.

Lista De Ambalare:

1 x 2 ml de Argint Compus de Reparații

1 x Benzi de Mascare

1 x Cârpă Curată

1 x Tampoane de Bumbac

1 x Alcool Prep-Pad

1 x Racleta din Plastic

1 x Instrucțiuni

• Toate elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.• Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.• De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.• Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.Țara Timp De Livrare(Prin Posta Par Avion)

Plata :

• Acceptam Alipay, West Union, TT, Transfer Bancar , Portofel QIWI, WebMoney , Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.• Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda• Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

• Feedback-ul clientului este foarte important pentru noi.• Vă rugăm să lăsați 1 minut să contactați cu noi, ÎNAINTE de a pleca feedback-ul rău, vom rezolva problema în mod pozitiv și de a face tot ce putem pentru a face să vă mulțumiți• dacă există orice problemă cu achiziția ta.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Biroul nostru de ore sunt :- 9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de SaturdayAnd biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul holidaysOur Misiuni:1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate din orient, la un preț competitiv pentru tine.2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui .3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

Etichete: reparatie parbriz, masina glas de reparare, sticlă adeziv, kd900 cheie programator, sticla lichid de reparare, ecran spart, adeziv de parbriz, maddox rod, reparare de sticlă rășină, auto lensmetru.

Fisa tehnica

Nume De Brand cacoonlisteo
Extern De Certificare De Testare ce
Tip De Material Nici unul
Origine NC(de Origine)
Element De Lungime 8cm
Numele Modelului Noi
Lățime Produs 5.5cm
Caracteristici Speciale Nici unul
Înălțime Element 17cm
Articol Greutate 76g
Suport Dropship/En-Gros/Epacket
Element TypeHigh Calitate De Înaltă Calitate

Recenzii

Scrie o recenzie

Masina Dezaburitorului De Lunetă Kit De Reparare Reparare Ceață Linie De Auto Spate Geam Fix Rupt De Linii A Dezaburitorului De Linii De Reparare

Masina Dezaburitorului De Lunetă Kit De Reparare Reparare Ceață Linie De Auto Spate Geam Fix Rupt De Linii A Dezaburitorului De Linii De Reparare

Produse similare: