10buc Mașină Aspirator Compact Sticlă de Spălare Detergent Tablete Efervescente Concentrat Ștergătorului de Geam de Mașină Ochelari Curat Masina de Bunuri

Produs nou

1 Produse

In stoc

2.46lei

-20%

3.08lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

Produs manual:

Praf de îndepărtare, îndepărtare a prafului, inclusiv insecte, nămol, lumină, asfalt, apa sarata, ramuri, amprente, funingine, plastic, uleiuri volatile, etc.

Acest produs este un de înaltă performanță curat.

Se amesteca direct cu apă curată și adăugați-l la ștergătorului ceainic.

Este foarte convenabil de a folosi, și puteți elimina cu ușurință de film de sticlă și urme de insecte.

Acest produs are un efect de lubrifiere pe suprafața de ștergător de cauciuc, are proprietati anti-imbatranire funcție, menține flexibilitatea și prelungește durata de viață sale de serviciu.

Acest produs este potrivit pentru zi cu zi de curățare și de îngrijire a tot felul de importate și interne masini high-end.De dimensiuni mici și ușor de transportat.

De înaltă performanță este recomandat, 2 litri de particule este egal cu mediu de apă ștergătorului

Principalele ingrediente: bicarbonat de sodiu citrat de surfactant decontaminare enzimă activă polimer lubrifiant.

Funcția: Curat și decontaminării, reduce frecarea între ștergătorului și sticlă, și-l protejeze.

După desființarea, nu mă așteptam să fie exact la fel ca video.Dă-i ceva timp să se înmoaie.Scopul fiecare scenă este diferit.

Metal grăsime ar trebui să fie utilizat cu greu produse de curățare

Scopul principal afisat este pentru a curăța sticla fara anti-ceață funcție.

Instrucțiuni de utilizare:

1. Acest produs este potrivit pentru peste zero grade Celsius.

2. Deschide capota de la mașină, găsi ștergătorului cutie, umple rezervorul cu apă, și se adaugă un ștergător (dacă sticla este prea murdar, este recomandat să adăugați 2 bucati)

3. Așteptați 10 minute, se dizolvă complet și utilizarea normală.O bucată de apă convențional poate fi mai bine înlocuit cu 2L de apa.În funcție de volumul normal de lichid rezervor, este o bucată de apă care poate înlocui și transcende tradiționale pahar de apă!

Notă: Acest produs este cel mai bun pentru sticlă.Este recomandat să adăugați 2 litri de apă pentru ambele tablete.Nu are nici un efect evident în altă parte.Se elimină general pete de ulei, dar nu are nici un efect asupra adânc petele dificile!

nu mâncați!

Caietul de sarcini:

Mașină Aspirator Compact Sticlă De Spălare Detergent Tablete Efervescente

Pachetul Inclus:

1* concentrat ștergătorului

Note:

Acest produs ar trebui să fie depozitate într-un loc răcoros și uscat pentru a evita contactul cu copiii.A nu se înghiți!

Acest produs nu poate fi utilizat pentru antigel pahar de apă!Numai funcția de curățare nu are antigel funcție

Etichete: lama pentru parbriz, wiper eye glasses, spălător de geamuri tableta, coș perie, 41mm piston, karcher masina de spalat cu presiune, curat tableta, e60 ștergătorului, găleată de spălare, 70cc carburator.

Fisa tehnica

en-gros / dropshipping Suport
Origine NC(de Origine)
Extern De Certificare De Testare CC

Recenzii

Scrie o recenzie

10buc Mașină Aspirator Compact Sticlă de Spălare Detergent Tablete Efervescente Concentrat Ștergătorului de Geam de Mașină Ochelari Curat Masina de Bunuri

10buc Mașină Aspirator Compact Sticlă de Spălare Detergent Tablete Efervescente Concentrat Ștergătorului de Geam de Mașină Ochelari Curat Masina de Bunuri

Produse similare: