VODOOL 195mm Aluminiu VC-2 placa Grafica Titularul Jack Suport Desktop PC Caz placa Video Apă de Răcire Kit de sustinere

Produs nou

1 Produse

In stoc

21.90lei

-30%

31.31lei

Distribuiti

Informatii

Aliaj de aluminiu Anodic Lustruire VC-2 placa Grafica Suportul Jack Suport Cadru de Sprijin Calculator Desktop cu placa Video de Companie Card de Grafica Partener

Caracteristici:

Folosind toate-aluminiu material metalic în loc de material plastic, portalul evită îmbătrânirea și vulnerabilitatea din material plastic, și poate fi folosit ca un înlocuitor pe termen lung pentru componente.

Suport tija este lustruit de toate-anod de proces, care poate menține textura de suprafață a produsului și păstra culoarea de la decolorare pentru o lungă perioadă de timp.

Baza este procesat de tehnologie CNC,marginea este buna, post-tratament de sablare anod proces, iar textura de metal este perfect încorporate în produs.

La support module poate aluneca în sus și în jos pentru a regla poziția.Acesta poate fi compatibil cu diverse șasiu structuri tradiționale ATX, MATX, ITX și lung de alimentare depozit pentru a satisface toate tipurile de gazdele de utilizatori.

Ascuns în partea de jos a reticulat tampon de cauciuc poate facilita instalarea de utilizatori și să stea ferm în șasiu, fara zgarieturi pe carcasă.

Caietul de sarcini:

Material: aliaj de Aluminiu

Culoare: Negru/Argintiu

Dimensiune: 195x45x45mm/7.68x1.77x1.77"

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți ușoară măsurarea abaterii datorită măsurare manual.

1 x placa Grafica Titular

Etichete: aliaj jack, asus zenfone 2 display lcd touch screen cadru, argb hub, grafica suport pentru card holder, asus x540l, am4 condus radiator, led-uri de metal radiator, grafica vga card holder, car jack stand, calculator pc kit.

Fisa tehnica

Nume De Brand ALLOYSEED
Zgomot Alte
Linii Nici unul
Ventilator De Control Al Vitezei Nici RPM
Suport Dropshipping
Rulment Rulment
Tip Radiator
Volumul De Aer 20CFM
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Grafica Titularului Cardului
Cerere Placa Grafica
Dimensiune Ventilator 120x120x25mm
Certificare Nici unul
Caracteristică 01 Grafica Titularului Cardului
Fan Viață 50000 ore
Putere 1W
Pachet Da
Interfață De Putere USB
Caracteristică 02 Grafica Titularului Cardului
PROCESOR compatibil Depinde
Materialul De Radiator Aluminiu

Recenzii

Scrie o recenzie

VODOOL 195mm Aluminiu VC-2 placa Grafica Titularul Jack Suport Desktop PC Caz placa Video Apă de Răcire Kit de sustinere

VODOOL 195mm Aluminiu VC-2 placa Grafica Titularul Jack Suport Desktop PC Caz placa Video Apă de Răcire Kit de sustinere

Produse similare: