4-Nivel de Rulare Coș de Sârmă cu Ochiuri de Rulare Coș Baie Bucatarie Utilitate Coș Detașabil din Oțel Coș de Sârmă Rafturi Cărucior cu Cârlig

Produs nou

1 Produse

In stoc

228.97lei

-34%

352.26lei

Distribuiti

Informatii

Acest 4-nivel de rulare coș cu cârlig folosește materiale premium cu manopera meticulos, are aspectul simplu, practic și durabilitate, se întâlnește dumneavoastră de stocare a cererii, vă ajută să păstrați elemente separate și organizate, oferă o casă ordonată.

Caracteristici:

Robust si Durabil: Fabricate din oțel durabil construcție cu proces strict, rolling coș are lac stoving pe suprafață, oferă rezistență la coroziune, robustețe și o excelentă capacitate portanta, vă permite să aveți acest coș în spălătorie de ani de zile.

Coșuri ochiurilor de plasă: Se adoptă coș metalic în formă de rafturi cu marginea înaltă, previne perfect elementele de pe cosul de la care se încadrează, permite circulația aerului pentru a le ține departe de umiditate.De asemenea, acest design vă permite să găsiți și de a obține ceea ce aveți nevoie rapid.

4-Nivel de Rulare Coș: Patru straturi coș ia pe deplin avantajul de spațiu, fără a ocupa prea mult spațiu; patru easy-glide universal jante pe cărucior face să vă mutați acest coș de efort și puneți-l oriunde doriți.Și vă sunt capabili de a bloca roțile pentru a-l fixa în poziție.

Ușor de instalat: Acest ușor de asamblat de utilitate cosul de măsuri 45*26*84cm după asamblare.Doar câteva operație simplă poate finaliza instalarea, care necesită nici un instrument.În plus, este ușor să-l curețe.

Aplicarea pe scară largă: Practice de rulare coș combină sârmă de oțel și elegant de culoare, pare simplu și mare, se potriveste casă sau locuri de muncă foarte mult.Este potrivit pentru utilizare în bucătărie, baie, wc, dormitor, studiu, cameră de utilitate, garaj, birou și mai mult.

Caietul de sarcini:

Material: Otel Carbon

Culoare: Negru, Alb, Galben (Optional)

Element Greutate: 2750g / 97.00 oz

Element Dimensiune: 45*26*84cm / 17.71*10.23*33.07 în

Pachetul Greutate: 3400g / 119.93 oz

Dimensiune pachet: 81*29*15 cm / 31.88*11.41*5.90 în

Notă:

Cărucior numai, alte accesorii din imagine nu sunt incluse.

Datorită măsurare manual, pot exista abatere.

Din cauza iluminat, imagine și obiect material pot diferi ușor în culoare, vă rog, în natură prevalează.

Lista De Ambalare:

4 * Coș Metalic

2 * Tub Lateral

1 * Cârlig

1 * Pachet de Jante

1.Produs Original, pozele sunt furnizate pentru clienții vechi.

2.En-gros/dropshipping ambele acceptate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de o mai mare pret sau mai rapid de transport maritim.

3.Am expediat în întreaga lume prin China post,HK post EMS,DHL, Fedex,și așa mai departe,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi.suntem în imposibilitatea de a controla timpul de livrare,deoarece este procesat de către terți de servicii.

4.Serviciu de timpul de tranzit este prevăzută de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta.

1. Dacă ceva te face să nemulțumit sau supărat, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Feedback-ul.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema până când satisface.

2. Dacă vă satisface cu produsul, vă rugăm să adăugați magazinul nostru la lista de favorite și lăsați un feedback pozitiv (5stele) pentru a încuraja noi! ?

3. Vă rugăm să nu lăsați orice feedback negativ sau neutru sau deschide orice litigiu, fără nici o comunicare cu echipa noastră de servicii, credem că putem rezolva problema pentru tine perfect într-un mod prietenos !

Etichete: largă de sârmă rafturi, rășină sistem de rafturi, baie cărucior, cărucior room service, fel de mâncare uscată rack, baie de metal rafturi de depozitare, cosul de bucătărie, de stocare de bucatarie cărucior, alimentar cărucior cărucior, raft cărucior.

Fisa tehnica

Caracteristică Eco-Friendly
dimensiune M
Tip Depozitare Suporturi Și Rafturi
Origine NC(de Origine)
Utilizarea Cheltuieli diverse
Clasificarea Non-pliere Rack
Tip De Instalare Tipul De Podea
Aplicabile Spațiu Baie
Material Alte
Nr. de Niveluri Patru Straturi
Numărul De Model Cărucior

Recenzii

Scrie o recenzie

4-Nivel de Rulare Coș de Sârmă cu Ochiuri de Rulare Coș Baie Bucatarie Utilitate Coș Detașabil din Oțel Coș de Sârmă Rafturi Cărucior cu Cârlig

4-Nivel de Rulare Coș de Sârmă cu Ochiuri de Rulare Coș Baie Bucatarie Utilitate Coș Detașabil din Oțel Coș de Sârmă Rafturi Cărucior cu Cârlig

Produse similare: