11 specii model Ultra subtire Floare fluture Steagul epocă Flip Cover pentru ZTE Blade GF3 telefon Mobil Caz

Produs nou

1 Produse

In stoc

10.41lei

Distribuiti

Informatii

Acest capac este pentru ZTE Blade GF3 ,100% brand nou de înaltă calitate.

Acolo este o gaura corespunzătoare aparat de fotografiat, fără a fi nevoie să scoateți telefonul mobil, pot face fotografii.

Ergonmic design și adaptate pentru a se potrivi modelul specificat.

Ușor pentru a se potrivi, pur și simplu clip-ți telefonul într-carcasa de plastic atașat pe dreapta partea interioară a cazului.

Slim fit asigură telefonul nu arata sau se simt voluminoase.

* Dacă bunurile primite nu cum am descris, trimite înapoi la noi fără risc!

Dar vă rugăm să rețineți: pe baza de afișare diferite, culoarea va fi un pic de aberație,

sper draga mea cumpărător inteles,multumesc :)

spectacol de imagine:

Ne va livra la ESCROW adresa lui numai.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în ESCROW este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti

Servicii:

1. Noi furnizam un produs de calitate bună, dacă aveți orice problemă de calitate despre produs, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile după ce-l primească.

2. Returnare sau de schimb, elementul trebuie să fie returnate în stare nouă, ca a primit cu toate însoțite de accesorii și literatură, inclusiv ambalajul original.Postul NU trebuie să FIE USDED la toate.

7. Cumpărătorul va fi responsabil pentru costurile de returnare și taxa de tranzacție din totalul de cumpărare de produse.

Feedback-ul:

Vom urmări cele mai bune servicii, dacă sunteți mulțumit cu punctul nostru, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv, care ne va face o mai bună dezvoltare.Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră.Bucurați-vă de un bun de cumpărături pe magazinul nostru.Ne va livra la ESCROW adresa lui numai.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în ESCROW este compensată cu adresa de livrare înainte de a vă plăti Servicii: 1. Noi furnizam un produs de calitate bună, dacă aveți orice problemă de calitate despre produs, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după ce-l primească. 2. Returnare sau de schimb, elementul trebuie să fie returnate în stare nouă, ca a primit cu toate însoțite de accesorii și literatură, inclusiv ambalajul original.Postul NU trebuie să FIE USDED la toate. 3. Cumpărătorul va fi responsabil pentru costurile de returnare și taxa de tranzacție din totalul de cumpărare de produse.Feedback: Ne urmărească cele mai bune servicii, dacă sunteți mulțumit cu punctul nostru, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv, care ne va face o mai bună dezvoltare.Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră.Bucurați-vă de un bun de cumpărături pe magazinul nostru.

Etichete: telefoanele mobile 6 telefon, zte telefon coduri, telefoane mobile caz, prețurile telefon mobil zte, zte maven telefon mobil, zte încărcător de telefon mobil, zte telefon pen, zte modele de telefoane, telefoane zte india, zte axon telefon mobil.

Fisa tehnica

Nume De Brand INSOU
Tip Husa Flip
Design Animale, Simplu
Funcția Murdăria rezistentă la
Compatibil Marca ZTE

Recenzii

Scrie o recenzie

11 specii model Ultra subtire Floare fluture Steagul epocă Flip Cover pentru ZTE Blade GF3 telefon Mobil Caz

11 specii model Ultra subtire Floare fluture Steagul epocă Flip Cover pentru ZTE Blade GF3 telefon Mobil Caz

Produse similare: