2021 Elegante Scurte, Rochii De Cocktail De Pe Umăr V Gât O Linie Satin Ceai De Lungime Femeie Rochie De Bal Formale Rochie De Petrecere

Produs nou

1 Produse

In stoc

317.28lei

-40%

528.80lei

Distribuiti

Informatii

Dacă nu găsiți dimensiune adecvată,putem personalizat pentru tine gratuit

Opțiunea 1-6 este măsurată în ___ (CM sau inch)

1.Bust = ___

2.Talie = ___

3.Solduri = ___

4.Umăr la umăr= ___

5.Gol de la etaj (cu pantofii)= ___

6.Înălțime( cu pantofii)= ___

Paletarul De Culori

1: rochia Asta nu auinclus orice accesorii, cum ar fi mănuși, voal si crinolina fustă ( arată pe imagini).Licitatia este pentru o rochie numai!

2: De ecrane de calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între ecran CRT și LCD ecran, nu putem garanta că culoarea produselor noastre va fi exact la fel cu fotografii-ai văzut.

Toate căile sunt acccepted,place Card Visa,MasterCard și Banca de Transfer.

Ne poate plia rochie de interior pentru a proteja ștrasuri din mărgele sau siret.Acolo va fi ori după internaționale de transport.

Taxe de Import/Taxe nu sunt incluse în prețul sau taxa de transport.Este responsabilitatea cumparatorului.Dar dacă aveți sugestii,vă rugăm să ne spuneți și vom încerca să scăzute făcut aceste taxe.

1.Nostru Anulări Politica

o .Comenzile anulate în termen de 24 de ore de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare completă.

b .Comenzile anulate dupa 1-3 zile de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare parțială, constând în contravaloarea transportului și 50% din prețul produsului achiziționat.

c .Comenzile anulate după 3 zile de la confirmarea plății va fi eligibil pentru o rambursare parțială, constând în contravaloarea transportului.

d .Odata ce comanda dvs. a fost livrat, acesta nu mai poate fi anulat.

2.Revenind Pentru Înlocuire sau de Restituire

o.Satisfactia dumneavoastra este de cea mai mare importanță pentru noi.La sosirea pachetului, vă încurajăm să verificați și asigurați-vă că rochia a fost facuta la comanda dumneavoastră caietul de sarcini.Încercați pe rochia ta cât mai curând posibil, fără a scoate tag-uri, modificarea, sau masina de spalat rochia.

b.Dacă sunteți returnarea sau schimbul de rochii sau accesorii, vă rugăm să asigurați-vă că acestea sunt în starea lor originală - nepurtate, nespălate, nealterată, nevătămată, curată, fără scame și păr și fără parfum.

3.Defecte, Deteriorate sau Misshipped Elemente

o.Sunteți eligibil pentru o rambursare completă prețul de cumpărare plus cheltuielile de transport pentru defecte, deteriorate sau mis-a trimis materiale.Dacă credeți că elementele au fost deteriorate în timpul de livrare, trebuie să obțină mai întâi o "Dovadă de Daune" documentația de la curier.

4.Procesul De Returnare

o.Depune o cerere de retur la noi în termen de 15 zile de la comanda expediției.Include o descriere și fotografii documentare motivul pentru retur.Se întoarce nu vor fi acceptate fără o aprobare prealabilă de la magazinul meu.

b.După ce vânzătorii noastre a aprobat cererea dvs., vă rugăm să trimiteți elementul și completat Formularul de Returnare a Produsului înapoi la noi ACUM.

c.După ce a primit de la instituția noastră, întoarcerea ta va fi procesată în 1 până la 3 zile lucrătoare.O dată întoarcerea ta este confirmat și inspectate, vă rugăm să permită până la două cicluri de facturare pentru a fi creditate în contul dumneavoastră.Produsele returnate în inacceptabil condiție nu vor fi procesate ca restituirile și va fi trimis înapoi la tine.

*Lăsând un feedback neutru sau negativ nu poate aprofundată a rezolva problemele dumneavoastră.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ.Ca o serioasă și responsabilă vânzător, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

*Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și total serviciu, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating.

Etichete: fusta de vara, tin rochii, petrecere de dans rochii de seara femei, femei costum galben, etnice rochie eleganta pentru femei, cocktail set, lo rochie de seara, rochie de cocktail scurt, rochie de cocktail, rochie de vara.

Fisa tehnica

Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Material Poliester
Imagini Reale Da
Talia Naturale
vestido coctel rochii de femeie noapte de petrecere
rochii formale Rochii De Absolvire
Ocazie Petrecere Cocktail
Maneca Stil De pe Umăr
absolvire, robe nunta rochie de seara
Silueta O-LINIE
Celebritate Rochii Rochii De Seara
Rochii De Lungime Ceai-Lungime
Decor încreți
rochie eleganta femei pentru petrecerea de nunta sexy
Element De Moda Backless
Nume De Brand Eeqasn
Tesatura Tip SATIN
Tren Nici unul
Tip De Element Rochii De Cocktail
Origine NC(de Origine)
Built-in Sutien Da
Sezon Primavara, Vara, Toamna, Iarna
Decolteu V-Neck
Numărul De Model halat de cocktail femme

Recenzii

Scrie o recenzie

2021 Elegante Scurte, Rochii De Cocktail De Pe Umăr V Gât O Linie Satin Ceai De Lungime Femeie Rochie De Bal Formale Rochie De Petrecere

2021 Elegante Scurte, Rochii De Cocktail De Pe Umăr V Gât O Linie Satin Ceai De Lungime Femeie Rochie De Bal Formale Rochie De Petrecere

Produse similare: