Coroana Tort Fân Decorarea cu Strasuri si Perle Stil Vintage Royal Central Bentita Coroana pentru Petrecerea de Nunta(de Aur

Produs nou

1 Produse

In stoc

17.61lei

-49%

34.56lei

Distribuiti

Informatii

Descriere

Coroana cake topper este proiectat cu o calitate înaltă cristale placat cu argint și imitații de perle.Puteți utiliza această tiara coroana nu numai pentru tort fân, dar, de asemenea, ca un concurs de frumusețe regina coroana!Acest fantastic de un tort de nunta coroana este perfect pentru nunti, baluri, petreceri , costume, cosplay, fotografie prop sau orice ocazii doriți să fie mai fermecătoare.Caracteristici

- Culoare: Auriu.

- Material: Aliaj.

- Dimensiune: Aprox. 12.5 x 12.5 x 7.5 cm.

- Elegant frumos tort fân: superba Noastră toppers sunt sigur de a prinde ochiul și să fie punctul central al oricărui eveniment.

- Perfect decoratiuni de partid: Dacă utilizați acest lucru pentru o zi de naștere, sex dezvăluie, de bal, quinceaneras, sau alte evenimente speciale, știm că vă veți iubi absolut nostru de coroane, se potrivi cu un rege sau o regina.

- Reutilizarea ca un suvenir sau de accesorii: Nu doar pentru tort, în timp ce nu este comestibil, puteți utiliza aceste ca o masă centrală, sau păstrați-l după petrecere a folosi ca o bucată de păr, decorare camera, sau o fotografie prop.

- Uimitoare pietre și perle artificiale: coroane Noastre sunt realizate cu strasuri strălucitoare care arata ca diamante și perle artificiale, care stralucesc din orice unghi.

- Mic Tort fân: de Lux de pe un tort de nunta.Perfect pentru petrecere, petrecere, petrecere de aniversare, prinț sau prăjituri, de Crăciun și de lux rochie de petrecere decor.

Cald Sfat: Stimate cumpărător, din Cauza la efect de iluminare,luminozității,manual de măsurare și etc, ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

1 x Cake Topper

Etichete: cake topper romantic crystal rhinestone, regina coroanei florale, margele metalice pentru bratari valuri, diademe regale și coroane pentru femei, la mulți ani topper stras, coroane florale, coroana de aur centerpieces, coroana pentru hijab, cristal suport tort strasuri, metal coroana de cap.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Coroana Tort Fân Decorarea cu Strasuri si Perle Stil Vintage Royal Central Bentita Coroana pentru Petrecerea de Nunta(de Aur

Coroana Tort Fân Decorarea cu Strasuri si Perle Stil Vintage Royal Central Bentita Coroana pentru Petrecerea de Nunta(de Aur

Produse similare: