Hisenlee 2MM3MM4MM Pahar de Semințe Margele Spacer Aur de Culoare Margele Pentru DIY Brățară Efectuarea Accesorii

Produs nou

1 Produse

In stoc

9.87lei

-30%

14.12lei

Distribuiti

Informatii

Hisenlee 2MM3MM4MM Pahar de Semințe Margele Spacer Aur de Culoare Margele Pentru DIY Brățară Accesorii pentru fabricarea dimensiune: 2MM 3MM 4MM culoare: aur material: sticlă de utilizare: Brățară de a Face Accesorii tip: margele Despre Transport 1. Timp de procesare: 3-5 zile pentru toate comenzile. 2. Cereri speciale: vă Rugăm să ne contactați înainte de a cumpăra de plată și spune-ne cerințe speciale.

Noi vă va spune în termen de 24 de ore dacă puteți satisface cerințele dumneavoastră.După confirmare, să plătească din nou.

3. Mod de transport maritim: cele Mai multe comenzi(mai puțin de 2 KG) sunt expediate prin Pastravariabologa.ro standard de transport maritim /China Post .

Sub $5 comenzile sunt livrate de către Vânzător Metoda de Transport maritim.

Orice alte cerințe cu privire la mod de transport maritim, vă rugăm să ne contactați.

4. Timp de livrare: în mod Normal 15-60 de zile pentru a obține un ordin, cu excepția Brazilia.Cândva, timpul de tranzit poate fi lung și varia,în special în timpul sezonului de vacanta.Vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de ajutor pentru urmărire.

5. Import: Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.

Afer-Servicii post-vânzare 1.Rambursare completă sau Parțială în cazul în care produsul nu ca descriere DACĂ ați primit produsul greșit,Aici sunt două opțiuni pentru tine de a alege.a: de a Returna produsul la noi si veți obține o rambursare completă.b:Obține o rambursare Parțială și să păstreze produsul. 2.Rambursare completă: Dacă pachetul nu ajunge în termen de timpul de livrare promis de către vânzător.

Feedback-ul 1.Dacă sunteți mulțumit cu elementul în timp ce acesta este în stare bună, am sincer să vă invităm să ne lăsați toate de 5 stele de rating de feedback-ul pozitiv. 2.Dacă sunteți disatisfied cu produs sau serviciu, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom furniza cele mai bune soluții și de a lucra mai greu pentru a oferi mai multe servicii excelente.așteptăm cu nerăbdare de vizita dumneavoastră din nou.multumesc mult !

Etichete: șirag de mărgele de semințe de aur, piatra de zircon, negru micro pave margele, mic șirag de mărgele de semințe, sicriu de sticlă de aur, begonia de semințe, artificiale acvariu de pește, long seed bead, micro pavate margele, semințe de tomate.

Fisa tehnica

dimensiune 2mm 3mm 4mm
Material Sticla
Tip Margele
Culoare Aur
Utilizarea a face brățări accesorii
Origine NC(de Origine)
Tip De Metal Nici unul
Numărul De Model BG10001
Tip De Element Margele
Nume De Brand Hisenlee
Element De Forma Forma Rotunda
Fine sau de Moda Moda

Recenzii

Scrie o recenzie

Hisenlee 2MM3MM4MM Pahar de Semințe Margele Spacer Aur de Culoare Margele Pentru DIY Brățară Efectuarea Accesorii

Hisenlee 2MM3MM4MM Pahar de Semințe Margele Spacer Aur de Culoare Margele Pentru DIY Brățară Efectuarea Accesorii

Produse similare: