Amuzant Autocolante Auto și Decalcomanii de Desene animate Pisica cu Fluture de Styling Auto Autocolant Vinil Decal pentru Autoturisme Geam Usa 6.69"x3.7"

Produs nou

1 Produse

In stoc

4.12lei

Distribuiti

Informatii

1. Cel mai Rezistent animal de COMPANIE Vinil Material de Acest Drăguț Decal poate Arăta Propriile Personalități.Potrivit pentru Mașina Acasă Decorare Birou, Ferestre, Mobilier, Skateboard, de Perete, Laptop, Barca, Chitară și Alte Interioară în aer liber, Zonă Netedă, Curată Vă Place.

2. Această rezistent la apa, Auto-adeziv, Detașabil Decalcomanii Care Nu Face Daune la Masina Ta sau o Fereastră, Ușor de instalat, Scoateți și Sunproof; deoarece Decal este Fabricat din Material PET, mai bine Curat Geamul Mașinii cu o Cârpă Umedă înainte de Instalare.

3. În primul rând, Curățați Suprafața Unde Decal va fi Instalat cu o Cârpă Umedă sau Ceva și de a Folosi un Card de Credit sau o Racletă pentru a Îndepărta de pe Transfer Partea de Film, apoi Scoateți Încet Suport de Hârtie și Asigurați-vă că Decal Rămâne Blocat pe Filmul de Transfer; dacă o Parte din Decal Ridică cu Suport Card de Hârtie, Apăsați butonul De Hârtie înapoi în jos și Racla împotriva până La Decal Rămâne pe Transferul de Film.

4. odată ce Decal este desprins din Suport Card de Hârtie, Lipiți Eticheta De pe Suprafața Unde va fi Aplicat, apoi Utilizați Cardul De Credit pentru a Îndepărta de pe Transferul de Film și Asigurați-vă că Decal Complet Blocat pe Suprafață.

5. Încet și cu atenție Elimina Transferul de Film de la Decal; dacă Vezi o Parte din Decal nu Coaja de la Transferul de Film, Apăsați înapoi la Suprafață și Repetați Procesul până când e gata.

Pachet:

1 x Vinil Autocolant Auto

Etichete: pisica neagra poster, decor faianta autocolant alb, pisica neagra ureche, negru pisica de pluș, de marfă la domiciliu gratuit, jucarie pisica, 100 cm perete autocolant, pisica neagra cosplay, decal autocolant pentru usa peisaj, vinil pentru frigider.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Tip De Autocolant Caroserie
Model Model Animal
Autocolant De Plasament Întregul Corp
Tip De Material Plastic
Tip De Element Autocolante
Tip Adeziv Sticker
Categorie Autocolante
Ambalare Vine Ambalat
Design Desene animate

Recenzii

Scrie o recenzie

Amuzant Autocolante Auto și Decalcomanii de Desene animate Pisica cu Fluture de Styling Auto Autocolant Vinil Decal pentru Autoturisme Geam Usa 6.69

Amuzant Autocolante Auto și Decalcomanii de Desene animate Pisica cu Fluture de Styling Auto Autocolant Vinil Decal pentru Autoturisme Geam Usa 6.69"x3.7"

Produse similare: