30" Retro Maro Manual de Mult Punk Motociclist cu Motocicleta Camionagiu 7*5mm Grosime Piele Neteda Breloc Jean Portofel Lanț Cu Cârlig de Alamă

Produs nou

1 Produse

In stoc

35.56lei

-4%

37.43lei

Distribuiti

Informatii

Descriere

Descriere Material: Calitatea Legumelor.piele de vacă din piele ,Aliaj de Metal si incuietoare Cârlig.Culoare: Maro (pls consultați imaginea).Lungime: 20~30 cm aprox Cu Incuietoare Cârlig,Latime: 0.7 cm aprox.Grosime:5mm .Putem face orice dimensiune pentru tine.Pls Lasa-mi un mesaj ce dimensiune vrei.

Caracteristici:

-Modul Perfect de a urmări portofelul sau cheile.Potrivit Pentru Lant, Jean Lanț, Hip-Hop Lanț, Camionagiu Lanț, Motociclist Portofel Lanț, Lanț, Cheie De Suport.

-Nu mai faceți griji despre pierde toate elementele importante în timp ce în oraș.

-Acest lant se potrivesc pentru motociclist, șofer de camion, rapper-ul, hip-hop si toate fashionista care vrea element unic.

Pachetul include

1 x Lant

Notificare

- Din cauza a diferite producerea de loturi, detalii despre produs ar putea fi un pic diferit.Dacă ai grijă de diferență, vă rugăm să cumpere cu atenție.

- Vă rugăm să permiteți-1-2CM diferă datorită măsurare manual.

- Din cauza diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Notă:

*Sub diferite condiții de lumină, de culoare poate arata diferit.

Etichete: sabie katana, sailor moon bat, r, breloc, centrul de capace, cheie lanț, edc instrument, portofel femei, keycap pbt, curea de gât.

Fisa tehnica

Compatibilitate Toate Compatibile
Nume De Brand Crea YueHong
Gen Unisex
Stil Punk
Metale De Tip Cupru, Aliaj De Zinc
Origine NC(de Origine)
Funcția breloc, Portofel Cu Lant, Cheie Inel, breloc
Lungime 20
Material Piele
Tip De Element Brelocuri
Fine sau de Moda Moda
Metal de culoare Placat Cu Argint
Forma\model Cheie
Lățime 7mm
Numărul De Model K0047

Recenzii

Scrie o recenzie

30

30" Retro Maro Manual de Mult Punk Motociclist cu Motocicleta Camionagiu 7*5mm Grosime Piele Neteda Breloc Jean Portofel Lanț Cu Cârlig de Alamă

Produse similare: