Adidași Bărbați Femei Desculț Pe Plajă Pantofi De Apă Iubitorii De Aer Liber, Pescuit, Înot, Bicicletă Uscare Rapidă Aqua Pantofi Zapatos De Mujer

Produs nou

1 Produse

In stoc

37.10lei

-54%

82.44lei

Distribuiti

Informatii

Vă Rugăm Memento

1. Diferite țări sau producători au diferite standarde de dimensiune, vă rugăm să alegeți dimensiunea numai în funcție de Lungimea Piciorului. 2. Pentru a trece obiceiurile locale mai repede, vom alege pantofi "Fără Cutie".Dacă doriți o casetă, vă rugăm să rețineți separat sau contactati-ne. 3. Vă rugăm să verificați dacă informațiile sunt corecte, inclusiv numele destinatarului, adresa de livrare, numărul de telefon și codul poștal. 4. Dacă orice probleme în timpul procesului de cumpărături, timp de transport maritim sau după primirea coletului, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Dimensiunea Diagramă 1. Display Dimensiune nu este standard, NE-a Dimensiune, vă rugăm să consultați Lungime Picior pentru a alege corespunzătoare Dimensiunea de Afișare. 2. De exemplu: Picior Lungime 27cm alege corespunzător Dimensiunea de Afișare 10. 3. Vă rugăm să permiteți-0,5 cm de eroare din cauza la Măsurarea Manuală.

Despre Transport

1. Comenzile pot fi livrate prin Pastravariabologa.ro Standard de Transport maritim, ePacket, China Post Air Mail, DHL, FedEx, UPS, EMS, SF Express, YunExpress, etc. 2. Noi nu suntem responsabili pentru întârzieri sau alte probleme cauzate de serviciile express.Dacă timpul de livrare a promis este depășită, va vom returna. 3. Vă rugăm să rețineți că, dacă ordinul este reținut la vamă, cumpărătorul este responsabil pentru vămuire și de impozitare.

Despre Dropshipping

1. Noi oferim serviciu de livrare directă și imagini de produse pentru revânzare.Comanda va fi livrata IMEDIAT. 2. Nu vom pune factură, codurile QR, promotii sau orice alte informații cu privire la magazinul nostru din Dropshipping ordine. 3. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți alte solicitări pentru transport țări și mai rapid exprima metode.

Despre Feedback-Ul

1. Satisfactia dumneavoastra este motivația noastră.Sincer vă invităm să lăsați un Feedback Pozitiv și Toate de 5 Stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. 2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un Neutru(3 stele) sau Negative(1-2 stele) Feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema în termen de 24 de ore pentru tine.

Etichete: bratara femei, urca, mireasa fusta, aqua, adidas apă, fishing shoes wading, bazin pantofi om, om, peni master, găleată pălărie bărbați.

Fisa tehnica

Numărul De Model 0001
Material De Talpa Cauciuc
Elastic,Moale,Usor,Respirabil Pantofi pentru copii, Plaja
Data De Lansare Fall2019
Materiale De Captuseala Sintetic
Origine NC(de Origine)
Tip De Închidere Cârlig & Bucla
Nume De Brand CINESSD
Iubitorii de pantofi Pantofi De Plaja
Shoe Width Medium(B, M)
Material De Sus Ochiurilor de plasă (mesh Aer)
Athletic Shoe Type Trecere Prin Vad Pantofii
Pantofi pentru copii Birou, o Plimbare cu bicicleta, cu mașina
Plajă,Curent,Apa,Pe Litoral, Apa De Mers Pe Jos De Înot
Numele Departamentului Adult
Level Of Practice Professional
Branț Material EVA
Gen Unisex
Caracteristică Masaj, Respirabil
În Amonte Pantofi Swimming, Plaja, stream, Mare
Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale

Recenzii

Scrie o recenzie

Adidași Bărbați Femei Desculț Pe Plajă Pantofi De Apă Iubitorii De Aer Liber, Pescuit, Înot, Bicicletă Uscare Rapidă Aqua Pantofi Zapatos De Mujer

Adidași Bărbați Femei Desculț Pe Plajă Pantofi De Apă Iubitorii De Aer Liber, Pescuit, Înot, Bicicletă Uscare Rapidă Aqua Pantofi Zapatos De Mujer

Produse similare: