Spuma de memorie de Ajustare Auto Tetiera Perna din Piele PU Auto Gât Restul Lombare Perne de Călătorie Auto Tetiera Scaun Perna

Produs nou

1 Produse

In stoc

29.44lei

-25%

39.26lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

1. De înaltă calitate PU piele moale, de înaltă calitate tesatura moale și moale din spumă cu memorie interior.Aceasta este o înaltă densitate spuma de memorie, care recuperări încet și nu se deformează.Există curele pe spate, iar înălțimea tetierei poate fi reglată după nevoie, așa că se potrivește la orice înălțime.

2. Acest tetiera oferă suport bun atunci când conduci, umple zonele necesare din partea superioară a spatelui și gâtul ei bine, și de a reduce dureri de gat.După folosirea acestui produs, dureri de gat este eliberat.Foarte confortabil și în condiții de siguranță atunci când conduceți.

3. Sprijin și protecție în caz de frânare bruscă sau accelerare bruscă în partea din spate.Design frumos, se potrivesc perfect pe loc, masina buna interior.

4. Masina tetiera se potrivește în mod natural, îi pasă de talie și de col uterin coloanei vertebrale, reduce presiunea pe talie și a coloanei vertebrale cervicale.Îmbunătățirea sănătății și musculare agilitate, și de a menține confortabil de conducere postura.

5 Toate spuma de memorie produse sunt sensibile la temperatura.Chiar și într-o iarnă foarte rece, mașina noastră pernă pentru gât pot deveni un pic mai greu, dar după 5 minute de utilizare, vă veți simți moale din cauza căldurii corpului tau.

Caietul de sarcini:

Nume: Piele PU Mașină de Perna

Culoare: negru

Greutate: aproximativ 410g

Dimensiuni(aprox.):

Inaltime: 18cm (7.08 inch);

Lungime: 28cm (11.02 inch);

Grosime: 9cm (3.54 inch)

Material: piele (PU poliuretan); bumbac

Lista De Ambalare:

1 x Masina de Perna

Notă:

1. Datorită diferite de lumină ambientală și dispozitiv de afișare setări, pot exista unele abateri de culoare între imaginile și proiectul în sine.Rog să fiu scuzat.

2. Manual măsurat, nu poate fi ușoară toleranță în dimensiune, dar nu afectează utilizarea.

Etichete: geantă de călătorie, auto tetiera perna, masina pernă pentru gât, drăguț perna suport lombar, pernă de călătorie, masina de odihnă cap, vincent scaun auto tetiera, tetiera perna, masina pentru, auto tetiera pernă pentru gât.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Material De Umplere Fibre Sintetice
Suport Dropship/En-Gros/Epacket
Nume De Brand Younar
Material Piele artificiala

Recenzii

Scrie o recenzie

Spuma de memorie de Ajustare Auto Tetiera Perna din Piele PU Auto Gât Restul Lombare Perne de Călătorie Auto Tetiera Scaun Perna

Spuma de memorie de Ajustare Auto Tetiera Perna din Piele PU Auto Gât Restul Lombare Perne de Călătorie Auto Tetiera Scaun Perna

Produse similare: