Clueless Tai Frasier Brittany Murphy Film scene clasice email pin broșă insigna

Produs nou

1 Produse

In stoc

6.58lei

-16%

7.91lei

Distribuiti

Informatii

1. Dacă doriți să expediați comanda pentru un pachet și să plătească pentru un pachet de costul de transport maritim, puteți trimite comanda dar nu plătesc pentru ea imediat, contactați vânzătorul pentru a revizui costul de transport maritim pentru un pachet. 2. Dacă doriți să faceți o comandă en-gros, vă rugăm să ne contactați pentru cel mai bun preț engros! 3. Picătură de transport maritim comanda este acceptată, pachetul nu include orice factură, promoționale sau informații despre companie, vă mulțumim! 4. Noastre, costurile de transport sunt calculate separat, astfel încât asigurați-vă că pentru a verifica afară noastre de alte elemente de mare! 5. Va garantam ca produsele noastre sunt de înaltă calitate și foarte bune!Informatii despre produs Brosa Tip: Desene Animate Brosa Culoare: ca imagini arată Dimensiuni: ca imagini arată Material : Cupru Greutate: 15g Ambalare: 1 buc în pungă de opp Caracteristici:100% de brand nou și de înaltă calitate Metal fluture incuietoare pe spate Mare pentru haine, rucsaci, palarii, uniforme, haina, jacheta, jean, tricou, sapca, etc.

Termenii De Livrare 1、TRANSPORT MARITIM LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO / FPO) 2、Asigurați-vă că scrieți denumirea completă / adresă completă / corectă codul poștal și numărul de telefon. 3, în Cazul în care aveți nevoie pentru a schimba informații de transport maritim, vă rugăm să ne anunțați cât mai curând posibil. 4、China post air mail: durează, de obicei, 15-90 zile lucrătoare pentru wordwide. 5、Dar există mulți factori necontrolabili în transportul internațional, cum ar fi dezastrele naturale / vacanțe / post-strik / război etc. Astfel de bunuri poate amânată câteva zile sau pierdut, sper că vă puteți aștepta mai mult de 60 de zile sau 90days.Vă mulțumesc pentru înțelegere și răbdare Dacă nu primi comenzi în timp normal, vă rugăm să ne contactați pentru a verifica.Vom urma expediției și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Dacă aveți orice probleme după primirea mărfurilor, sau dacă nu sunteți mulțumit cu produsele, vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a da-ne feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Vă mulțumim pentru căutarea și cumpărături fericit!

Etichete: curea de lanțul de sus, bern, pin, cami y2k, brosa femei, p ace, ace kawaii, cillian murphy, v pini, AWP.

Fisa tehnica

Forma\model Geometrice
Origine NC(de Origine)
Broșe Tip Broșe
Stil Clasic
Fine sau de Moda Moda
Metale De Tip Cupru
Numărul De Model 2020111314
Tip De Element Broșe
Gen Unisex
Material Metal

Recenzii

Scrie o recenzie

Clueless Tai Frasier Brittany Murphy Film scene clasice email pin broșă insigna

Clueless Tai Frasier Brittany Murphy Film scene clasice email pin broșă insigna

Produse similare: