Geometrice Acoperire Completă Canapea Extensibilă Capac Spandex Stretch Pliere Nici Cotiera Dublu Full Cover Tip Capac Banca Canapea Acopere

Produs nou

1 Produse

In stoc

71.78lei

-30%

102.55lei

Distribuiti

Informatii

Descriere produs

De înaltă densitate tesatura poate proteja canapea de petele accidentale

Ecran tehnologie de imprimare are o puternică rezistență a vopsirilor.

Tesatura Stretch, ușor de utilizat.

Banda elastica de design oferă o potrivire perfectă și non-alunecare grip.

Oferim diferite culori și model modele pentru a se potrivi în orice interior.

Alegerea perfecta pentru armrestless canapea/apartament mic sofa restaurant/bar punte, etc.

Complet lavabil la mașină.

Nume produs: Nici cotiera elastica pliabil canapea extensibilă capac

Pachetul include: 1BUC canapea extensibilă capac

Produs material: 92% poliester + 8% poliester spandex

Cele mai potrivite dimensiuni:

Domeniu de utilizare-durata de canapea este între 150-190 cm, iar latime + inaltime este în 115cm

Sfaturi

1. Manual de măsurare de 1-4cm de eroare sau 0,1-0,15 kg este permis

2. Orice taxele de import sau taxele de manipulare sunt suportate de către cumpărător, rapid de transport maritim, transport gratuit nu înseamnă că nu trebuie să plătească tarifele suplimentare.Din cauza tarifelor probleme, intotdeauna mi-am scrie cu valoare redusă.

3. Diferite țări au diferite dimensiuni, vă rugăm să verificați înainte de cumpărare

4. Datorită transport pe distanțe lungi probleme, produsul va avea o cută mică, produsul nu este la fel de plat ca imagine, dar aceasta nu afectează utilizarea

5. Nu ambalaje de vânzare cu amănuntul, dacă doriți să-și vândă din nou sau ca un cadou, vă rugăm să ia în considerare ambalare

6. Dragi cumparatori, vă mulțumim pentru afacerea ta.Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne dea feedback-ul și să ne dea un scor pentru toate "de cinci stele" detaliile tranzactiei (detaliate vânzător opiniile). [Când a marcat timp de transport maritim, vă rugăm să ia în considerare de transport maritim internațional. ] Recunoașterea ta ne va face mai încrezători în dezvoltarea afacerii noastre și oferindu-vă cu servicii mai bune.

7. Scopul nostru este de a vă asigura că sunteți mulțumit și fericit de cumpărături.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ înainte de a ne contacta (a pleca de feedback negativ nu va rezolva problema).Vă rugăm să ne informează că satisfacția dumneavoastră este căutarea noastră veșnică.Vă mulțumesc!

8. Satisfactia clientului este obiectivul.Credem că produsele noastre sunt atât de deosebite.Toate produsele sunt de calitate verificate.Acestea sunt noi și în stare bună atunci când sunt livrate la clienții noștri.Suntem convinși că veți fi fericit cu Achiziția.

9. Dacă produsul este defect sau deteriorare la sosire, sau greșit produs livrat, vă rugăm să ne contactați imediat.Se întoarce acceptate în termen de 14 zile de la data livrării și element trebuie să fie în original, stare nouă, care nu sunt purtate sau modificat în orice fel cu atașat tag-uri & wrap.În caz contrar, înțelegerea finală.De returnare trebuie să fie plătite de către cumpărător.

10. Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice probleme/întrebări/nelămuriri.Vom fi fericit pentru a rezolva orice probleme ați putea avea într-o cordial și prietenos.

11. Apreciem Feedback-ul Pozitiv, și va face același lucru în schimb.NU lăsați feedback-ul negativ, fără comunicare cu noi.Vă rugăm să permiteți-max 2 zile lucratoare pentru ca ne-a răspuns.

Etichete: scurt huse de canapea, cuvertură de pat, mișcare paturi, mobilier de living, china transport gratuit, portabil sac de fasole acoperi, acoperi canapea, Plaja acoperi, copilul elf, felvet canapea acoperi, cuvertura pentru canapea.

Fisa tehnica

Stil Colorate
Funcția De Tip Toate
Fabirc Construcții 140gsm
dimensiune 150~190cm
Folosesc gama Acasă, camera de zi, mobilier protector rezistent la canapea, Interior
Caracteristici Elastic, Moale, Detașabil și Lavabil, Respirabil, Design elegant
Procesul Tehnica Quilting
Sezon Primăvara și Vara, Primavara, Vara, Toamna, Iarna
Origine NC(de Origine)
Aplicabile Canapea Dublu-Canapea scaun
Fabirc Stil knit
Îngrijire Tesatura Mașină De Spălat, ușor de curățat și se spală
Material 100% Poliester
Nume De Brand FORSWAN
Producție Canapea Acoperi

Recenzii

Scrie o recenzie

Geometrice Acoperire Completă Canapea Extensibilă Capac Spandex Stretch Pliere Nici Cotiera Dublu Full Cover Tip Capac Banca Canapea Acopere

Geometrice Acoperire Completă Canapea Extensibilă Capac Spandex Stretch Pliere Nici Cotiera Dublu Full Cover Tip Capac Banca Canapea Acopere

Produse similare: