Femei tricou 3D Fox

Produs nou

1 Produse

In stoc

88.15lei

-25%

117.54lei

Distribuiti

Informatii

Informații Despre Produs

Ușor model de tricou este realizat din două straturi de tricotaje: stratul interior este plăcut și confortabil pentru organism, stratul exterior este un material durabil și imagine vie.Un tricou cu culori luminoase și saturate poate rezista nelimitat de spălat, datorită unei construcții tehnologia de aplicare.Noi de imprimare, taie, coase și testa fiecare tricou în propria noastră producție, ceea ce ne permite de a garanta 100% de calitate.

Compozitie: 100% poliester

Sezonalitate: Demi-Sezon

Tip cerere: sublimare pe material textil

Îngrijire: se spală la o temperatură de maximum 40 de grade.Fier de călcat la o temperatură care să nu depășească 60 de grade.A nu se folosi inalbitor

Servicii de Calitate, Garantie la Toate produsele de pe Tmall sunt certificate pentru vânzare în Rusia.Exprima de transport maritim, Putem livra Co depozit din Moscova spre ușă.Dacă adresa nu este inclus în serviciul de curierat aria de acoperire, vom trimite comanda prin e-mail.Primirea comenzii Înainte de a deschide coletul în prezența curierului sau un e-mail angajaților, verifica pentru daune.Retur marfa * puteți returna produsul fără a explica motivele, în termen de 15 zile de la primire.

* Пpи уcлoвии coxpaнeния тoвapнoгo vedere și цeлocтнocти упaкoвки, ça иcключeниeм тoвapoв нaдлeжaщeгo кaчecтвa de пepeчнeй, утвepждeнныx Пocтaнoвлeниями Пpaвитeльcтвa Nr. 55 din 19.01.1998 și 942 din 10.11.2011 (incl. Тoвapы личнoй гигиeны și nu yxogy ça peбeнкoм, тpикoтaж, nocyga și gp), și тoвapoв имеющиx индивидуaльнo-oпpеделенные cвoйcтвa.

Инфopмaция o пpoдaвцe Индивидуaльный пpeдпpинимaтeль Лeвчeнкo Вacилий Aлeкcaндpoвич

Vreau să te văd în mijlocul lumii. 315547600040251

Peжим рaбoты Noi va trebui să vorbesc despre asta.

Рeжим рaбoты cлужбы пoддeржки:09:00-19:00 (мocкoвcкoe вpeмя)

Etichete: hentai hanorac anime, hoodie cald anime, femeile de pe pământ rucsac, femeile uni rucsac, hanorac anime femeie, mama femei rucsac, femeile tabără rucsac, femei tinere rucsac, cat hanorac anime, gri hoodie anime.

Fisa tehnica

articol nr. 1378095
Compoziție Poliester
Stil La modă
Gen Femei
Model Tip Print
Origine RU(de Origine)
Tip De Element Hanorace
Material Poliester
Brand Vsemayki.ru

Recenzii

Scrie o recenzie

Femei tricou 3D Fox

Femei tricou 3D Fox

Produse similare: