Tuya ZigBee 3.0 Inteligent Comutator de Lumină Releu Întrerupător Modulul 2 Banda Zigbee+RF Modul Comutator de la Distanță Funcționează cu Alexa Ecou/de Start Google

Produs nou

1 Produse

In stoc

18.65lei

-34%

28.69lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate!

Fiecare ZigBee dispozitiv cu curent grele poate acționa ca un releu de comunicare pentru un alt curent puternic ZigBee dispozitiv ca priză,întrerupător,termostat și așa mai departe cu raza de 20 -30m,performante ca un ZigBee Ochiuri(ZIGMESH) pentru extrem de stabil semnal de rețea.(Notă:Această caracteristică nu este pentru curent de lumină ZigBee dispozitiv și, de asemenea, nu ZIGMESH funcții prezentate.

ZigBee2MQTT de configurare disponibile pentru această zigbee dispozitiv.

Update1:Multi-control într-un mod mult mai ușor

Update2:RF frecvența built-in pentru RF control de la distanță

Update3:Releu de stare reglabil când curentul

Update4:Nou adăugat buton de resetare pe module pentru a fi mai ușor de resetare

Update5:Nou proiectat pentru compatibilitate cu reset și comutator basculant

1.Acest smart Tuya ZigBee 3.0 modulul este proiectat cu ZigBee 3.0 protocol special, compatibil cu Tuya ZigBee hub(Smartthings, de asemenea, acceptate) pentru a realiza întregul hidraulic de casa ta,o schimbare buna pentru instabilă la internet Wi-Fi gratuit.ZigBee 3.0 protocol cu mini design de costume pentru UE/marea BRITANIE comutator de perete cutie ,și cu ușurință-l în perete comutator de comutator tradiționale fără orice influențe pe original stil de decorare pentru a face inteligent,oferind dispozitive de mare putere de pe/off inteligent makeover și de a converti aproape orice produse compatibile cu cele inteligente;comutator tradiționale și acest modul inteligent poate lucra independent, fără interferențe. (Notă:Acest modul este potrivit pentru rocker si butonul de reset.)

2.Poate fi folosit ca un 1 sau 2-way circuit (2 switch-uri de control 1 lumina); pur și simplu conectați la 1 din cele 2 switch-uri și de a converti dispozitivul conectat într-unul inteligent (pentru 2-way circuit);2.Nou proiectat cu frecvență RF RF control de la distanță într-un alt non-interferență modul.

3.Permite hands-free voce și fără fir de control de la distanță;suport Amazon Alexa de Start Google Yandex control vocal și de Viață Inteligentă și Tuya Aplicație de control de pe telefoanele inteligente cu speciale Tuya ZigBee 3.0 hub necesare și conectat.;0%-100% estompat pentru întrerupătorul de module;Releu de stare reglabil atunci când alimentarea este oprită.

4.Având în vedere starea de rețea instabil sau nu de rețea,ZigBee 3.0 switch module este de fapt o neînlocuit trebuie să se combine cu ZigBee gateway pentru a forma un LAN din casă,NU MAI vă faceți GRIJI despre și de rețea slab,obține cu ușurință de control prin intermediul dispozitivelor conectate, atâta timp cât nu este stabil ZigBee semnal;Permite mai multe dispozitive conectate prin ZigBee decât WiFi protocol;Smartthings acceptate pentru acest ZigBee modul comutator special.

5.Nou adăugat butonul de resetare de pe comutatorul modulului de mai simpla metoda de resetare decât înainte;să Preia controlul deplin de aparate conectate cu cronometre, programe și numărătoarea inversă (1/5/30 de minute, 1 oră, etc.) cu Smart Viață și Tuya Aplicație; partaja cu familia și prietenii pentru un plus de confort

Caietul de sarcini:

Tip produs: 2 banda ZigBee +RF Switch Module

Tensiune de alimentare:90-250V AC

Curent:10A

Protocol Wireless: ZigBee 3.0

Funcționare temp.:-10℃-+40C

Caz de temp.:Tc: +80℃ (Max)

Operațiunea gama:200 m

Se stinge (Lxaxî):52x47x18 mm

Clasificare IP: IP20

Pachetul Inclus:

1 * Inteligent Comutator De Lumină Releu Modulul

1 * manual de instrucțiuni

Note:

Avertismente

1. Aceasta este o Zigbee modulul inteligent comutator care trebuie să fie utilizate sub Zigbee gateway hub conectat cu Zigebee protocol.

2. Instalarea trebuie să fie efectuată de către un electrician calificat, în conformitate cu reglementările locale.

3. Păstrați aparatul la îndemâna copiilor și departe de apă, umed sau mediu cald.

4. Instalați aparatul departe de puternic semnal souroes, cum ar fi cuptor cu microunde owen, care poate provoca o întrerupere de semnal rezultat din funcționarea anormală a devica.

5. Obstrucție de perete de beton sau materiale metalice pot reduce funcționarea eficientă gamă de dispozitiv și ar trebui să fie evitate.

6. NU încercați să dezasamblați, să reparați sau să modificați dispozitivul

Etichete: termostat inteligent wifi, apa zigbee, 4ch sonoff, releu zigbee, caz cheie toyota, adaptor de start google, cheia shell toyota, broadlink rm4, broadlink benzi cu led-uri, releu tuya.

Fisa tehnica

Tensiune 90-250V AC
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Certificare Nici unul
Numărul De Model -
Protocolul De Rețea Fără Fir ZigBee 3.0
Origine NC(de Origine)
Suport Dropshipping
Operațiunea gama 200 m
Nume De Brand centechia
Camera Echipat No
Tip De Produs 2 banda ZigBee +RF Switch Module
Curent 10A
Compatibilitate Toate Compatibile

Recenzii

Scrie o recenzie

Tuya ZigBee 3.0 Inteligent Comutator de Lumină Releu Întrerupător Modulul 2 Banda Zigbee+RF Modul Comutator de la Distanță Funcționează cu Alexa Ecou/de Start Google

Tuya ZigBee 3.0 Inteligent Comutator de Lumină Releu Întrerupător Modulul 2 Banda Zigbee+RF Modul Comutator de la Distanță Funcționează cu Alexa Ecou/de Start Google

Produse similare: