Universal Rechin Inserați codul Fin Difuzor Vortex Generator de Decor Corp Antena Auto se Potrivesc pentru Acoperiș Coada Spoiler Bara Accesorii Auto

Produs nou

1 Produse

In stoc

4.12lei

-20%

5.16lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristică: de Brand nou și de înaltă calitate Reduce mașină de rezistență de aproximativ 1,6%, creste forta de apasare, decora Aceasta este o piesa de schimb pentru antenă, se poate îmbunătăți semnalul și atinge scopul de decor, lasa masina mai strălucitoare.E timpul să înlocuiți antena shark fin pentru masina ta acum,cu ușurință la Instalare.Face masina ta rece și distinctiv,design-ul este uimitor, concizie și moderne.Durabil, clasic, util și frumos.

Specificatii: Material: ABS modele Aplicabile: Universal pentru cele mai multe masini, camioane, Suv-uri - acoperiș, geamuri, spoilere, bare de protectie, etc. Culoare: negru, fibra de carbon model Dimensiuni:8cm/3.15 inch x 4.1/1.6 inch x 2.2 cm/0.87 inch

Notă: 1.Vă rugăm să permiteți-0,1-0,3 cm diferențe datorită măsurare manual, mulțumesc. 2.Vă rugăm să înțelegeți că de iradiere lumina sau a ecranului de computer diferență, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul Inclus: 1 x Mașină de aripioare de rechin

NICI o Cutie de vânzare cu Amănuntul.Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

Toate articolele vor fi expediate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata dvs. este clar.Notă: China Post Air Mail/Colet doar aparține întreaga lume post de sistem care este mult mai lent decât Livrare Specială.Elementele vor ajunge în 7-25 zile de afaceri la nivel mondial de obicei.Și ora de sosire, de asemenea, depinde de o serie de factori și diferite domenii.În general, timpul de sosire tabel este prezentat mai jos pentru inferență:

Înainte de placeing comanda dumneavoastră, vă rugăm să confirmați prețuri și alte detalii cu furnizorul.Vă rugăm să asigurați-vă că citiți toată descrierea și sunt de acord cu tranzacția inainte de a cumpara.

Dacă elementul este defect, atunci când primiți sau nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să returnați-l în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Dar elementele trebuie să fie în starea din fabrică.Vă rugăm să ne contactați în avans și verificați adresa de returnare înainte de a reveni.Dacă elementul este defect, în 3 luni, am putea trimite o nouă înlocuire gratuită sau oferta de rambursare integrală după ce vom primi elementul defect.Dacă elementul este defect, în 12 luni, am putea, de asemenea, vă oferim servicii de înlocuire, dar trebuie să plătească pentru plus cheltuielile de transport.

Scopul nostru este de a oferi Top la Nivel de Client Service, și serviciul nostru pentru clienți specialiști sunt mereu gata pentru a rezolva orice problemă.Apreciem foarte mult de 5 STELE feedback-ul POZITIV și vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

Etichete: antena auto, flipper, ul antenna amplifier, masina de coada de rechin, toate, suflanta de aer piscină, e92 buze, e90 față de buze, casca shark, antena mingea.

Fisa tehnica

Înălțime Element 2.2cm
Tip De Material ABS
Lățime Produs 4.1cm
Modelul Anului Toate
Extern De Certificare De Testare CCC
Articol Greutate 15kg
Frequence Range Nici unul
Origine NC(de Origine)
Producatorul Auto Volkswagen
Tip De Element Antene
Element De Lungime 8cm
Caracteristici Speciale /
Numele Modelului 304348

Recenzii

Scrie o recenzie

Universal Rechin Inserați codul Fin Difuzor Vortex Generator de Decor Corp Antena Auto se Potrivesc pentru Acoperiș Coada Spoiler Bara Accesorii Auto

Universal Rechin Inserați codul Fin Difuzor Vortex Generator de Decor Corp Antena Auto se Potrivesc pentru Acoperiș Coada Spoiler Bara Accesorii Auto

Produse similare: