10buc Aluminiu Snap Carabiner Cârlig D-Inel Breloc Echipament de Alpinism Carabina Mosqueton

Produs nou

1 Produse

In stoc

0.42lei

-49%

0.83lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit la magazinul nostru

Descriere: 1.Material: Aliaj De Aluminiu 2.Culoare: Negru 3.Dimensiuni: lungime Totală: 46.1 mm, diametrul firului: 3.4 mm, latime: 23.1 mm 4.Forma: tărtăcuță forma Caracteristici:

1.Lumina și puternic carabiniere pentru quick clip și a uneltelor de agățat. 2.Multi-utilizare în aer liber aborda, funcționează ca echipamentul cuier, breloc, rucsac catarama, sticla clip și așa mai departe. 3.Sârmă poarta de livrare mai durabil de primăvară de putere și mai larg de deschidere a porții decât solid poarta. 4.Nu margini ascuțite, bine realizate din aliaj de aluminiu și oțel inoxidabil poarta. 5.O mare de lumină în aer liber-pescuit, drumeții, călătorii, etc, dar NU pentru alpinism.Include: 1/5/10 buc

★ ★despre noi

◆ Despre linia noastră de producție

De stat-of-the-art tehnologia de producție și de stat-of-the-art echipamente de producție se pot întâlni oricare din nevoile dumneavoastra pentru sporturi în aer liber echipament de

◆ Despre depozitul nostru

Spațiu de stocare mare, rezonabil echipamente, îngrijite de planificare, pot garanta calitatea și cantitatea.

GHID DE CUMPĂRĂTURI

1.Vă rugăm să enumerați specialrequests(culoare,pachete,etc.)În secțiunea note atunci când face plata.Dacă aveți orice proment sau doresc să cumpere mai mult...vă Rugăm să ne contactați în primul rând .

2.Dacă vrei să cumperi mai multe differenct elemente în același timp, și trebuie să plătească repetate costul de transport maritim,putem modifica prețul la tine.

3.Vă rugăm să verificați informațiile de livrare înainte de a finaliza plata:numele complet,adresa, cod postal,numarul de telefon, retc

DETALII DE TRANSPORT MARITIM

METODA DE PLATA

SERVICII

▲ Întoarcere : Dacă există orice probleme de calitate ,vă rugăm să oferim informații detaliate la noi în termen de 7 zile de la primirea coletului,va vom confirma problema și apoi oferă un mic solutii pentru tine.Toate se întorc element trebuie să fie în ambalajul original și vă rog să ofere numărul de urmărire.Și ne-suport local schimb,veți obține o garanție de griji de a se întoarce.

▲ Feedback-ul : Ne menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important!Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Apreciem 5 stele feedback-ul pozitiv, e bun pentru afaceri pe termen lung.Vom trimite, de asemenea, la fel de feedback de la tine.

Etichete: xr telefon pătrat.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Lățime 23.1 mm
Forma Oval
Lungimea Totală 46.1 mm
Tip De Produs Catarame
Decor Dantela
Caracteristică Aliaj de aluminiu
Material Metal, Aliaj de aluminiu
Culoare negru
Utilizarea Saci, Curele, Garment, Pantofi
Numărul De Model SECMJ6AA
Articol Carabină cârlig
Tip De Metal Aluminiu
Diametrul Firului 3.4 mm
Catarama Tip Inele
Technics Placare

Recenzii

Scrie o recenzie

10buc Aluminiu Snap Carabiner Cârlig D-Inel Breloc Echipament de Alpinism Carabina Mosqueton

10buc Aluminiu Snap Carabiner Cârlig D-Inel Breloc Echipament de Alpinism Carabina Mosqueton

Produse similare: