Copilul Benzi Panglica Moale Nailon Arc Bentita Elastica Tricot Cablu Solid Largă De Nailon Turban Fete Folie De Cap Accesorii De Par

Produs nou

1 Produse

In stoc

4.62lei

-42%

7.99lei

Distribuiti

Informatii

100% de brand nou și de înaltă calitate.Accesoriu Special pentru copilul perfect pentru sedinte foto sau pentru orice ocazii speciale.Luminoase de culoare imbraca copilul mic mai drăguț.Material: Microfibra se Potrivi de varsta: 6 luni la 3 ani copilul vechi Dimensiune: despre 16x9cm/6.2x3.54"

Pachetul inclus: 1 buc Copilul Bentita

1. Plata

Noi sprijinim următoarele metode de plată.Toate plățile efectuate de pe Pastravariabologa.ro sunt prelucrate prin Alipay.

2. Informații De Transport Maritim

A. transport maritim la nivel Mondial, cu excepția unor țări.

B. Vom procesa comenzile în timp util după verificarea plății.

C. timp de Transport maritim

eu: ePacket în statele UNITE ale americii: 7-15 zile

ii: Pastravariabologa.ro / China / Singapore Air Mail: Aproximativ 15-45 de Zile lucrătoare.

iii: China Post Obișnuit Pachet Mic Plus: Aproximativ 20-60 De zile Lucrătoare.În jurul valorii de 50-90 zile pentru Brazilia.

iv: Daca alegi DHL sau EMS, timpul de expediere va fi în jur de 6-15 zile lucrătoare.

D. Dacă nu ați primi elementele timpul promisiunea noastră de timp, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil.Uneori se pot întâlni situații excepționale, cum ar fi vremea rea, vacanta, schimbare de politică, loc de la distanță etc. Ne va ajuta pentru a verifica și va oferi o rambursare completă, dacă nu vei primi coletul în cele din urmă.

3. Politica de returnare

Oferim serviciu de 100%, dacă produsul este deteriorat sau un alt furnizor e problema, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru detalii doar în termen de 7 zile după ce obține elementul și 30 de zile pentru a reveni.Multumesc!!!

4. Feedback-ul

A: Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să lăsați Feedback-ul Pozitiv pentru noi!Apreciem amabilitate de sprijin.

B: Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să nu ne dea feedback negativ sau neutru direct?pentru că ne place să rezolve probleme și să-ți dea de cumpărături frumos sentiment.Deci, vă rugăm să ne contactați imediat prin mesaj.

5. Contactati-ne

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nevoie de orice sprijin.Este placerea noastra de a servi pentru tine!

Etichete: băiețelul bentita, bandă de aur pentru femei, baby hair bows diy accessories, fiica capul arc, jo legături de păr, papusa de carpa, tul de tricotat nailon, funda mare bandă de susținere, furtun cu maneci nylon, funda mare bluza.

Fisa tehnica

Gen Fete Pentru Copii
Intervalul De Vârstă 7-12m, 13-24m, 25-36m
Tip Benzi
Compoziția Materialului Pânză
Numele Departamentului Copilul
copilul teether silicon baby teether
Model Tip Solid
Material MICROFIBRA
Origine NC(de Origine)
dimensiune 16x9cm/6.2x3.54''

Recenzii

Scrie o recenzie

Copilul Benzi Panglica Moale Nailon Arc Bentita Elastica Tricot Cablu Solid Largă De Nailon Turban Fete Folie De Cap Accesorii De Par

Copilul Benzi Panglica Moale Nailon Arc Bentita Elastica Tricot Cablu Solid Largă De Nailon Turban Fete Folie De Cap Accesorii De Par

Produse similare: