Avezano Sea Beach Fondul Pentru Fotografie Star Surfing Copii Petrecere De Ziua De Fundal Cerul De Vara Nou-Născut Studio Foto Elemente De Recuzită

Produs nou

1 Produse

In stoc

18.99lei

-42%

33.31lei

Distribuiti

Informatii

Descriere Materiale

Vinil:Relativ subtire, mai luminos de culoare, potrivite pentru un timp de utilizare, nu pot fi spălate, pot fi călcate din nou la temperatură scăzută, potrivit pentru utilizarea în interior.Poliester:culoarea este relativ inchis, materialul este relativ moale, pot fi spălate, pot fi eliminate, pot fi refolosite, durabil, potrivit pentru interior și în aer liber.

Vinil Detalii Display

Materialul este similar cu tesatura, spre deosebire de tapet, acesta poate fi lipit direct.Dacă aveți nevoie să stea în sus, aveți nevoie să lipiți manual.

Poliester Detalii Display

Elastic, moale si relativ grele

Despre Dimensiunea

Daca existente opțiuni de dimensiune nu au dimensiunea pe care doriți, puteți să ne contactați pentru a personaliza dimensiunea pe care o doriți.

Despre Pachet

Default nostru este de pliere ambalaj, dacă doriți pentru a navei în rulare, vă rugăm să ne contactați în avans.

Despre Personalizare

Putem personaliza orice desen animat,joc,film,banner,partidul decor de fundal și imagini proprii,vă rugăm să contactați-mă dacă doriți pentru a personaliza.

Despre Cute

Pentru că noi ori de ambalare mod implicit, nu poate fi cute, dar nu vă faceți griji, există multe moduri de a elimina cutele de: Metoda 1: la temperatură scăzută de Fier de la spate de fundal pânză (nota de temperatură scăzută, spate); Metoda 2: Închide fundal pânză și așteptați timp de 2-3 zile; Metoda 3:Găsi un tub lung,rola fondul strâns cu tub și fixați-l cu siruri de caractere,Apoi lăsați-l în pace timp de 1-2 zile.

Despre Feedback-Ul

Experiența dumneavoastră de cumpărături și feedback-ul sunt foarte importante pentru noi.Dacă sunteți mulțumit de serviciile și produsele noastre, vă rugăm să lăsați o recenzie de cinci stele, dar dacă nu există nici o problemă cu produsul sau nu sunteți de acord, vă rugăm să nu fi supărat, vă rugăm să fie în timp ne Contactati, va vom ajuta cât mai curând posibil,vă mulțumesc în avans.

Etichete: parasolar tableta, fotografie personalizat fundal, ochi lichid, fondul, fundal, frumoasa si bestia, newborn photographic props, telescop, ocular pentru telescop, nou-născut fotografie elemente de recuzită, spațiu fundal.

Fisa tehnica

Dimensiune (mm) any size
Nume De Brand Avezano
Aplica Studio Foto, poze, fundaluri de fotografie
Cuvinte cheie Nou-Născut De Fotografie
Material Vinil, Vinil, Poliester, Panza, Mătase, muselină
Numărul De Model fondul, fundal
Ziua Fundal copiii de fundal
Tipărit Digital Tipărite.pictate manual medii
Origine NC(de Origine)
Stil Scenic, Copii
Tip Spray De Vopsit
de vinil, pânză calculat tipărite
Tema Desene animate
Conținutul De Imagine Familia Arta Retro fotografie
Pachet Da
Personajul Copil nou-născut, Fotografii copil, Fotograf

Recenzii

Scrie o recenzie

Avezano Sea Beach Fondul Pentru Fotografie Star Surfing Copii Petrecere De Ziua De Fundal Cerul De Vara Nou-Născut Studio Foto Elemente De Recuzită

Avezano Sea Beach Fondul Pentru Fotografie Star Surfing Copii Petrecere De Ziua De Fundal Cerul De Vara Nou-Născut Studio Foto Elemente De Recuzită

Produse similare: