Lumina solara în aer liber Solare Lampă cu Senzor de Mișcare PIR Perete Luminii Solare Solare Pentru Gradina Decor 100 LED-uri Impermeabil

Produs nou

1 Produse

In stoc

31.60lei

-38%

51.80lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

Senzor de mișcare Lumini Solare pentru Exterior

Eficiente Energetic

În timpul zilei, panoul solar absoarbe lumina soarelui, convertește energia solară în energie electrică, și oferă o iluminare toată noaptea.

Chiar De Iluminat Din Mai Multe Părți

Spre deosebire de multe alte concurenți, solar lumini senzor de mișcare în aer liber se aprinde din mai multe părți, se acoperă mai multe spații și de a oferi o iluminare excelenta pentru casa ta sau de afaceri.

Caracteristică

- UPGRADE UNGHI LARG de PROIECTARE și de ÎNALTĂ RATA de CONVERSIE: După o mulțime de îmbunătățiri, modificări și upgrade-uri.Cu multe fețe oferă o gamă mai largă de iluminare, LED-uri pe ambele părți oferă suficientă lumină în plus.Timpul de încărcare este de cel puțin 5% mai rapid decât alte polisiliciu solar lumini de perete.La 8-12 ore de expunere la lumina soarelui va oferi mai multe ori' de iluminat, ceea ce este suficient pentru toată noaptea.

- Mai luminos, mai Larg, Iluminat si Destul de Luminozitate: Sensibil senzor PIR poate detecta mișcarea umană din 9.84 ft în unghi de 120°, Solar Lumini în aer liber va porni automat și apoi opriți după 15s.Acest impermeabil lumini solare în aer liber se aprinde de părți, cu 270° unghi.Solar mișcare senaor lumini în aer liber poate oferi o iluminare excelentă de până la 1000 de lumeni.

- 3 MODURI de LUCRU & IP65 rezistent la apa : Puternic, lung senzor de lumină modul, Dim modul de lumină și un senzor de lumină mod, să fie lumină Slabă modul poate satisface nevoile dumneavoastra diferite, ai putea alege modul adecvat.Solar lumini în aer liber este rezistent la apă și rezistent la căldură, funcționează bine chiar și în condiții meteorologice extreme.

- ECO-FRIENDLY și Ușor de instalat : Acest siliciu monocristalin celule solare, rata de conversie ajunge până la 22%.Lumina solara este capabil să lucreze pentru tine de detectare miscare pe timp de noapte.Nu enervant fire sau adaptoare necesare,Doar folosind incluse șuruburile pentru a repara erorile de wireless solar senzor de lumini pe wallThe ideal înălțimea de montare este de aproximativ 2m/6.56 ft la 3m/9.84 ft.

- Aplicarea pe scară largă & GARANȚIE: 166 Led-uri și 2200 mAh baterie reîncărcabilă oferă o iluminare excelentă pentru arie largă cum ar fi gradini, curti, drumurile de acces, uși de intrare, garaje, terase, garduri, punți, etc.Led lumini solare poate fi folosit ca Pas de Lumini, Lumini Garaj, Curte Lumini, Lumini de Perete și mai mult.Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, ne poate ajuta întotdeauna, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Caietul de sarcini:

Dimensiuni:130*98*50mm

Noaptea senzor:10Lux Auto identifica zi sau noapte

Senzor de miscare: pana la 3m/9.84 ft și 120 de grade raza de detecție.

Baterie: Li-ion 2200MAH

Cantitatea de LED: 166 Led-uri

Rezistent la apă evaluare: IP65

Pachetul Inclus:

1X Solar Lumini Senzor de Mișcare

1X Ancora Plastic

1X Șurub

1X Manual de Utilizare

Note:

Sfaturi Importante

Vă rugăm să asigurați-vă că comutatorul este în poziția pornit înainte de instalare.

Perete lumina luminează ÎN ÎNTUNERIC atunci când umane este detectată mișcare.

Dacă lumina nu se mai aprinde, este pentru că bateria a fost epuizat.Vă rugăm să expuneți la lumina directă a soarelui timp de 8-12 ore, și va funcționa în mod corespunzător din nou.

3 Moduri

Modul 1: Puternic lungă senzor de lumină modul de 12-16 ore.

Modul 2: Dim modul de lumină și un senzor de lumină modul de 6-8 ore.

Modul 3: Păstrați lumină Slabă, modul de 8-10 ore.

Etichete: multă lumină în aer liber, 3 solar de perete de lumină, mortion lumină în aer liber, mens lumini în aer liber, lampă cu senzor de exterior, lampa de gradina solara, modernă în aer liber lampa de ulei, 12 v corpuri de iluminat în aer liber, negru perete exterior senzor de lumină, cu coarde lumină în aer liber.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Nivelul De Protecție IP44
Numărul De Model DUS Solar cu Putere de Perete Ligh
PIR de detectare unghi 120 de grade
Culoare alb
Nume De Brand oobest
Este De Becuri Incluse Da
Timp de încărcare 6 ore în soare
Stil Contemporan
LED caietul de sarcini 100SMD2835 0,2 W/BUC
Utilizare De urgență
Dropshipping /en-gros Suport
Caracteristici De Economisire A Energiei
Este Estompat Da
Putere De Ieșire 3.2 V/7W
Sursa De Alimentare Solar
Certificare CCC, VDE, UL, ASA
Corpul Material ABS
Garanție -
Materialul corpului de lumina PC+ABS
Sursa De Lumina LED

Recenzii

Scrie o recenzie

Lumina solara în aer liber Solare Lampă cu Senzor de Mișcare PIR Perete Luminii Solare Solare Pentru Gradina Decor 100 LED-uri Impermeabil

Lumina solara în aer liber Solare Lampă cu Senzor de Mișcare PIR Perete Luminii Solare Solare Pentru Gradina Decor 100 LED-uri Impermeabil

Produse similare: