Vara Femeile Plasarea Print V Gât Eșarfe Partea De Fantă Rochie Midi De Sex Feminin Maneca Raglan Haine Casual Drumul Doamnei Vestido D8151

Produs nou

1 Produse

In stoc

52.17lei

-17%

62.87lei

Distribuiti

Informatii

Achiziționarea note

1.Aceasta este dimensiunea Asia, te rog ignora tag-ul, nu pur și simplu alegeți-l prin S/M/L, să ia o privire la detaliată măsurare în mărime de masă și compara cu dimensiunea corpului pentru a obține dreptul de a se potrivi.Vă mulțumesc!

2. Modelul imaginile sunt numai pentru referință.Când veți vedea elementele pe umeraș, este o imagine reală, la fel ca ceea ce ai primit.Din cauza limitărilor în fotografie și diferențele inevitabile în setările monitorului, culorile arătat nu poate fi 100% la fel cu elemente reale.

3.Înainte de efectuarea plății, vă rugăm să verificați informațiile de livrare: adresa, numele, codul poștal, numerele de telefon etc. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

Dimensiunea Diagramă

Vitrina Produs

TRANSPORT:

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

Notă: Pentru orice urgente comanda sau ai nevoie de a combina transport(EMS, DHL, FedEx, UPS) , vă rugăm să ne contactați pentru a schimba mod de transport maritim Expres.

RETUR SI SCHIMB:

Toate produsele noastre vor fi verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface toți clienții noștri.Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit, puteți returna produsul la noi sub starea inițială în termen de 7 zile de la primirea de o restituire sau de schimb.Înainte de a returna produsul, va rugam sa ne contactati pentru detalii reveni schimbul de instrucțiuni.Va vom returna dupa primirea produselor returnate.Cumpărătorul va achita costul de transport pentru returnarea produselor.

FEEDBACK-ul:

Satisfacția dumneavoastră și comentarii sunt foarte importante pentru noi.Dacă vă place produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv și 5 stele.Vom aprecia foarte mult.Dacă nu sunteți mulțumit, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi un feedback Neutru sau Negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a lucra la probleme.

Etichete: apașii, tunică asimetrică, rochie pulover, xxi, rochie de club pentru fete slabe, puneți blând, 2021 za, femei femei rochie bandaj, rochie za, femei zara.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Silueta VRAC
Talia Naturale
Compoziția Materialului Fibre Sintetice
Decor Canaturile
Material Poliester
Maneca Stil Maneca Raglan
Lungime maneca(cm) scurt
Data De Lansare Vara 2021
Varsta Varsta 18-35 Ani
Stil Casual
Sezon Vara
Tesatura Tip Fibre Chimice
Tip Regulat
Model Tip Print
Nume De Brand LUJIA ALAN
Decolteu V-Neck
Gen Femei
Numărul De Model D8151
Profil Tip A
Rochii De Lungime La Mijlocul Lunii Vițel
Tip De Închidere Singur Pieptul

Recenzii

Scrie o recenzie

Vara Femeile Plasarea Print V Gât Eșarfe Partea De Fantă Rochie Midi De Sex Feminin Maneca Raglan Haine Casual Drumul Doamnei Vestido D8151

Vara Femeile Plasarea Print V Gât Eșarfe Partea De Fantă Rochie Midi De Sex Feminin Maneca Raglan Haine Casual Drumul Doamnei Vestido D8151

Produse similare: