Original XIAOMI MIJIA Portabil Anioni Uscător de Păr Nanoe Apa ion de îngrijire a părului Professinal iute Uscat 1600W Călătorie Pliabil Uscător de păr

Produs nou

1 Produse

In stoc

106.18lei

-49%

212.35lei

Distribuiti

Informatii

Dacă aveți cerințe speciale, vă rugăm să lăsați un mesaj atunci când plasați comanda.Garanție: oferim garantie de trei ani pentru Uscator de Par.Dacă nu există nici un prejudiciu, va Vom trimite gratuit piese de schimb, vă rugăm să-l instalați (va vom trimite video de instalare).Dar dacă acesta este deteriorat de factori umani, sau dacă acesta este distrus de forțe externe, va trebui să plătească niște taxe.MIJIA Anioni Portabil Uscător de Păr Caracteristici Principale * Zeci de milioane de concentrație mai mare de ioni negativi, punct de îngrijire a părului și de a îmbunătăți parul cret. * Mânerul poate fi pliat, mic și portabil. * Inovatoare echilibrat de încălzire element de design, 1600W putere mare. * Două moduri.Vântului, temperatura și viteza vântului pot fi ajustate. * Aerodinamice de reducere a zgomotului de design, mai Puțin zgomot, mai mult confort. * Dubla protectie la supraincalzire, pentru mai multă pace a mintii. * Minimalist design estetic, blând și înțelegător.

MIJIA Anioni Portabil Uscător de Păr

Zeci de milioane de ioni negativi.Face parul mai pufos.Anioni de îngrijire a părului, pliat, ușor de depozitat Uscare rapidă, cu volum mare de aer.Dimensiuni mici si greutate redusa

1000rpm mare viteză motor

De înaltă performanță și de mare viteză motor oferă putere puternic și suflă un vânt puternic de 12m/s.6-aripa fan lame care au fost profesional echilibrat și ajustată poate taia vântului mai delicat, iar vântul nu va fi uscat.

Zeci de milioane de concentrație mare de ioni negativi Îmbunătăți păr creț

Built-in generator de ioni negativi pot genera instantaneu zeci de milioane de ioni negativi, care sunt eliberate la show-strat, neutraliza electricitatea statică, încreți netede, închide scale de păr, reduce în mod eficient părți se încheie de păr, și de a face parul neted și strălucitor ca în cazul în care a fost tratat.

Manerul este pliabil, compact și portabil

Inovatoare echilibrat de încălzire element de design 1600W

1600W putere mare Încălzire sârmă în formă de con turnul de proiectare și de eficient poate genera căldură, conduită temperatura uniform, și să coopereze cu orificiul de evacuare a aerului net de protecție să arunce în aer chiar și aer cald.Rapid sufla uscat părul în timp ce reducerea supraîncălzirii daune, și temperatura potrivită cuprinzător grijă de păr.

Două nivele de temperatura aerului, reglabil viteza vântului

Aerul cald usuca parul rapid și poate face față cu ușurință cu grabă în dimineața; apăsați lung pe aer rece pentru a atinge rapid styling.

Aerodinamic de reducere a zgomotului de design

Mai putin zgomot, mai mult confort.6-aripa paletele ventilatorului imita de curgere de proiectare a unei aeronave cu elice.Fiecare fan blade a suferit profesionale rectificarea aripi și echilibru dinamic depanare pentru a face vânt moale, reduce în mod eficient zgomotul, și experiență de mai mult confort.

Set dublu gură de vânt

Duza aer poate fi rotit la 360 ° pentru a ajuta la forma.În același timp, dublu-strat de izolație termică design poate reduce temperatura tuyere și de a reduce riscul de arsuri.

Minimalist design estetic, blând și înțelegător.

Suprafața este proiectat cu o senzație de căldură, care este blând și delicat.tookfun.Pur geometrice intercalate aspectul, simple linii de contur.Proporțiile elegante ale corpului, fie pliate sau depliate, arată un geometrice estetice.

Detalii intime

Intim agățat cârlig pentru agățat ușor de stocare.Design pentru a preveni prinderea, siguranța nu va prindeți-vă pe mâini. 1,7 m cablu alimentare, gros și rezistent la temperaturi ridicate.

Dubla protectie la supraincalzire, pentru mai multă pace a mintii.

Selectate de înaltă sensibilitate temperatura componente și temperatura sigurante, cu built-in dubla protecție la supraîncălzire, atunci când temperatura depășește intervalul de siguranță, începe automat de oprire de protecție.În plus, temperatura subscriitor poate efectua ireversibil de protecție într-o situație extremă, și este în siguranță și sigur.

Va vom trimite Adaptorul corect că, potrivit pentru țara în adresa de livrare:

Garanție Și Politica De Returnare

Va garantam ca toate produsele sunt de brand original și de brand nou, Și să ofere o garanție de trei ani pentru produse, În viitor oferi piese de schimb.Va garantam satisfactia de cinstit și rezonabil cumpărător.Dacă întrebarea dvs. este confirmată, putem trimite gratuit piese de schimb.dar pentru orice daune fizice sau deteriorarea este urmare a cumpărătorului abuz, Cumpărătorii trebuie să plătească o parte din bani.

Feedback-ul

Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și rata detaliile tranzactiei (Detaliate Vânzător Opiniile), cu un "PERFECT 5 STELE".Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.Scopul nostru este de a face sigur că sunt un cumpărător fericit, și plăcută la cumpărături cu noi.

contactati-ne

Dacă întâmpinați probleme, rupt, probleme de calitate, vă rugăm să nu vă faceți griji, și nu lăsați feedback-ul rău.Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail în primul rând, vă vom răspunde cât mai curând posibil, vă rugăm să ne permit de a răspunde în termen de 12 de ore.Noi înțelegem starea ta de spirit, și vă va oferi cea mai bună soluție pentru problema ta, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema, Pentru orice caz,vă rugăm să nu ezitați să vină la noi,suntem mereu aici.așteptăm cu nerăbdare să-și vă mulțumesc pentru încredere.

Etichete: japonia xiaomi electric, official xiaomi, xiaomi mijia păr dyer, Sex, mi pump, țese în nigeria, baorun uscător de păr, white hairdryers, uscător de xiaomi, xiaomi mijia dc inverter.

Fisa tehnica

Sursa De Alimentare electric
Material ABS + componente electronice
Plug Standard Euro
Certificare CE, CCC
Utilizarea De uz casnic
Funcția Anioni
Element de încălzire Infraroșu
dimensiune 220V/50Hz
Portabilitate mâner pliabil
Tensiune 100-240v (Dual voltage)
Origine NC(de Origine)
Max. Putere 1600W
Tip de motor DC
Nume De Brand xiaomi
Tip De Element Uscător De Păr
Duza tip De colectare a aerului&imprastiere
Numărul de trepte 2
Numărul De Model h100
Data De Lansare 2020

Recenzii

Scrie o recenzie

Original XIAOMI MIJIA Portabil Anioni Uscător de Păr Nanoe Apa ion de îngrijire a părului Professinal iute Uscat 1600W Călătorie Pliabil Uscător de păr

Original XIAOMI MIJIA Portabil Anioni Uscător de Păr Nanoe Apa ion de îngrijire a părului Professinal iute Uscat 1600W Călătorie Pliabil Uscător de păr

Produse similare: