Vedere la mare 5D DIY Diamant Pictura Plaja Copac de nucă de Cocos Mozaic Cruce Cusatura Broderie de Feribot Image Home Decor de Perete de Arta Q17

Produs nou

1 Produse

In stoc

21.82lei

-31%

31.64lei

Distribuiti

Informatii

Introducere

1. Diamantul are o potrivire perfectă de 13 tăieturi și 9 bucăți, ceea ce face imagine orbitor.

2. Folosind populare 11CT, trage cu precizie o mai rafinat diamant pictura.

3. Mai mult de 470 de culori, crearea de frumoase și efecte vizuale realiste.

4. Special talpă de cauciuc este folosit pentru a absorbi puternic de diamant pentru a asigura broderie strălucește pentru o lungă perioadă de timp.

5. Design-intim de full-lățime de imprimare color și partiție inlay este mai convenabil de a opera.

Servicii

1. După ce plasați o plată de succes, ne va livra produsele în termen de 3-5 zile.Marfa dumneavoastră va ajunge, de obicei, în termen de 10-50 de zile lucrătoare.Atunci când bunurile sunt trimise, vom plăti o atenție aproape de informațiile de logistică de comanda.(În cazuri rare, ordine poate fi amânată din cauza vremii nefavorabile sau a sistemului de întârzieri)

2.Toate produsele comercializate de noi se supună riguros control de calitate,Dacă veți găsi orice probleme de calitate (non-daune umane), atunci când primiți mărfurilor, vă rugăm să contactați-ne în timp, vom rezolva problema pentru tine în prima dată.

3.Diamantele noastre de pictura sunt disponibile în rotund și pătrat diamante,Fiecare diamant pictura are mai mult de 30% diamante.Dacă ați găsit un diamant lipsește, vă vom trimite un diamant gratuit. (Primul gratuit, al doilea timp, cumpărătorul trebuie să plătească navlu)

4.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsul, vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom rezolva problema pentru tine în prima dată.

Etichete: ab piața diamant burghie pentru pictura, Diamant Broderie Apus De Soare, diamant broderie isus hristos, diamant vopsea, 5d diamant vopsea, diamant mozaic nava, broderie de perle, cat de diamant, diamant broderie maimuță, diamant mare.

Fisa tehnica

Tip de en-Gros No
Setați Tipul Da
5d-diamant-pictura cu acul punto de cruz diamante
Cadru No
Stil Stil American
Decor de crăciun daimond tabloul complet 5d diamant arta rundă completă
Forma De Diamant Pătrat
5d diamant pictura cer daimond pictura peisaj
Model Tip Scenic
Ambalajul Extern PUNGĂ DE HÂRTIE
Numărul de Culori 1-30
Origine NC(de Origine)
Utilizarea Picturi
Zona Lipirea Plin
diamant de pictură insula decor acasă lucrate manual cu vopsea
Forma Single
Panza Metoda De Ambalare Laminate
diamant pictura decor diamond painting art
Material Rășină

Recenzii

Scrie o recenzie

Vedere la mare 5D DIY Diamant Pictura Plaja Copac de nucă de Cocos Mozaic Cruce Cusatura Broderie de Feribot Image Home Decor de Perete de Arta Q17

Vedere la mare 5D DIY Diamant Pictura Plaja Copac de nucă de Cocos Mozaic Cruce Cusatura Broderie de Feribot Image Home Decor de Perete de Arta Q17

Produse similare: